Παρασκευή 29 Αυγούστου 2008

Αλλαγή προπονητή στις γυναίκες

Απίθανα πράγματα γίνονται στην ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού. Προσέλαβαν πριν 20 μέρες το Γιώργο Καμπερίδη και στην συνέχεια του ανακοίνωσαν την διακοπή συνεργασίας γιατί... συμφώνησαν στο παρασκήνιο με τον Σούλη Τουρσούγκα. Ο έμπειρος τεχνικός μετά από δύο χρόνια στο Μαρκόπουλο και λίγους μήνες πέρυσι στους ΄Ιωνες, αναζητούσε να εργαστεί σε σύλλογο που κάνει πρωταθλητισμό.

Οι εξελίξεις στου Ρέντη ξεκίνησαν χθες όταν οι επικεφαλής του τμήματος Στέλιος Κούβαρης και Γιάννης Λάμπρου συναντήθηκαν με τον Καμπερίδη και του ανακοίνωσαν την απόφασή της διοίκησης να διακόψουν τη συνεργασία μαζί τους. Αφορμή του «διαζυγίου» οι διαφωνίες σε μεταγραφικά ζητήματα. Ο Καμπερίδης μετά το ραντεβού, πήγε στην προπόνηση οπου αποχαιρέτησε τις αθλήτριες και τον συνεργάτη του Αυγερινό Παπαδάκη, ο οποίος ανέλαβε προσωρινά την ομάδα.Καμπερίδης: Δεν ήταν δική μου ευθύνηΟ Καμπερίδης άφησε υπονοούμενα για διοικητικές παρεμβάσεις στο έργο του,υποστηρίζοντας:«Μου ανακοίνωσαν ότι πρέπει να σταματήσει η συνεργασία μας λόγω διαφορετικής φιλοσοφίας. Η διαφορά φιλοσοφίας δεν είναι δική μου ευθύνη. Κρίμα που ο Ολυμπιακός δεν έχει οικονομικό πρόβλημα και μπορούσαν να γίνουν σωστά πράγματα.. Καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό» Κούβαρης: Είχαμε άλλη φιλοσοφίαΑπο πλευράς Ολυμπιακού ο Στέλιος Κούβαρης δήλωσε: «Δεν τον γνωρίζαμε τον Καμπερίδη όταν ήρθε στον Ολυμπιακό. Είχαμε άλλη φιλοσοφία για το στήσιμο της ομάδας. Αποφασίσαμε να λύσουμε τώρα τη συνεργασία μας που ακόμα μπορούν να γίνουν μεταγραφές και όχι στα μέσα της περιόδου.».

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Tωρα αυτο ειναι καλο η κακο?

Βασίλης Στοάκης είπε...

Κοίταξε να δεις , καλό ή κακό δεν μπορούμε να το κρίνουμε.Ωστόσο δεν είναι σοβαρό διοικητικά να κάνουμε τέτοιες κινήσεις

Ανώνυμος είπε...

Ότι να'ναι! Κρίμα, ένα βήμα μπρος, δυο βήματα πίσω...

Ανώνυμος είπε...

Ρε συ πηγε η Κιοση δανεικη?? ΓΙΑΤΙ? εδω το διαβασα και εμεινα..
http://www.gavros.gr/Default.aspx?id=2253&nt=108&lang=1