Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2008

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΔΗΜΗΤΡΗ!

Χρόνια πολλά στον Μήτσο τον Σουλτανόπουλο,να εισαι υγιής ρε μεγάλε και φέτος να κάνεις παπάδες στην Θρυλάρα μας!! 

«Θα νικήσουμε τον ΠΑΟ»



Πέρασαν 33 μέρες από την επίσημη παρουσίαση του Ιβάν Μίλκοβιτς από τον Ολυμπιακό. Εφυγε εργένης και γύρισε παντρεμένος. Αγωνίστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, ύστερα από λίγες παντρεύτηκε τη Ζέλικα και ήρθε ορεξάτος για να πάρει τα... βουνά. Από το "Ελευθέριος Βενιζέλος" πήρε το δρόμο για το Καρπενήσι και από χθες βράδυ είναι στη διάθεση του Αντερς Κρίστιανσον. Ο τρομερός Ιβάν στις 13 Σεπτεμβρίου θα κλείσει τα 30 του χρόνια και όπως δήλωσε είναι έτοιμος για νέο ξεκίνημα τόσο στην προσωπική του ζωή όσο και στην καριέρα του.

«Παντρευτήκαμε πριν από μια εβδομάδα. Δεν πήγαμε ταξίδι του μέλιτος γιατί δεν είχαμε χρόνο. Προέχει η δουλειά. Επρεπε να αρχίσω προετοιμασία, φεύγω αμέσως για το Καρπενήσι. Εχω μείνει πίσω δύο εβδομάδες, αλλά θα καλύψω το χαμένος έδαφος. Μην ξεχνάμε ότι όλο αυτό το διάστημα δεν καθόμουν Εδινα αγώνες. Σε λίγες μέρες θα έρθει και η γυναίκα μου για να ψάξει για σπίτι. Μέχρι τότε θα μένω σε ξενοδοχείο» δήλωσε με χαμόγελο και καλή διάθεση ο Σέρβος σούπερ σταρ.

«Δεν είχαμε τύχη»
Ο Μίλκοβιτς αναφέρθηκε και στην 5η θέση της Σερβίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου: «Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος αν και πάντα σκέφτεσαι το καλύτερο. Χάσαμε δύο φορές από τις ΗΠΑ. Στον τελικό του Παγκοσμίου Λιγκ και στον προημιτελικό των Ολυμπιακών Αγώνων. Χάσαμε από μια ομάδα που δεν έχει σταρ αλλά έχει παίκτες που παίζουν για την ομάδα. Μπορούσαμε να είχαμε μπει στα ημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων. Στον προημιτελικό χάσαμε 3-2 σετ και δεν είχαμε λίγο τύχη. Οπως αποδείχτηκε οι ΗΠΑ κατέκτησαν άξια το χρυσό μετάλλιο».

«Εμείς νικητές»
Σχετικά με το ντέρμπι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό ο Μίλκοβιτς είχε τις αντιρρήσεις του: «Δεν είναι καλό που ξεκινάμε με ντέρμπι. Στην Ιταλία δεν συμβαίνει κάτι ανάλογο. Τα ντέρμπι γίνονται αργότερα για να είναι οι ομάδες πιο έτοιμες. Παρ' όλα αυτά, θα είμαστε έτοιμοι την ώρα που πρέπει για να είμαστε εμείς οι νικητές στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό».

Οσον αφορά τους στόχους του Ολυμπιακού χαμογέλασε και αφού προέταξε τα τρία του δάκτυλα είπε: «Θέλουμε πρωτάθλημα, Κύπελλο και ευρωπαϊκή διάκριση. Με τη βοήθεια και του κόσμου είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε».


Ιβάν ο κόσμος θα έρθει,κάντε τον και εσείς ευτυχισμένο!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το οτι οποιος ανηκει στον Ολυμπιακο μετα απο καποιο καιρο παντρευεται παντως δεν πρεπει να ειναι τυχαιο :P Αντε χρονια πολλα στον Σουλτανοπουλο και βιο ανθροσπαρτο στον Ιβαν :)