Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2008

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗ ΛΕΞΗ ΥΠΟΜΟΝΗ????

Η «μαύρη» Δευτέρα και η ήττα από την Πάτρα με 3-0 φέρνει στον Ολυμπιακό και το τσουνάμι περικοπών και διακοπών συμβολαίων. Η «μπόμπα» που προφητικά έγραφε η φανέλα του Μάρκεζ έσκασε. Στη συνεδρίαση που έγινε χθες υπό την προεδρία του προέδρου του Ερασιτέχνη Γιάννη Συγγελίδη παρουσία και του προπονητή Αντερς Κρίστιανσον, κατ' αρχάς κρίθηκαν ικανοποιητικές οι εξηγήσεις του Σουηδού τεχνικού για την ήττα από την ΕΑΠ. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Ολυμπιακού ο Κρίστιανσον απολαμβάνει τη στήριξη και την εμπιστοσύνη της διοίκησης, η οποία όμως εξάντλησε την αυστηρότητά της στους αθλητές.

Αποφασίστηκε διακοπή συμβολαίου του Βενεζουελάνου Ιβάν Μάρκεζ «με δική του υπαιτιότητα». Το εντυπωσιακό είναι ότι ο Μάρκεζ είναι ακόμα στην πατρίδα του και υποτίθεται ότι προσπαθεί να βγάλει βίζα για να έρθει στην Ελλάδα. Η λύση του συμβολαίου έγινε μονομερώς από τον Ολυμπιακό και είναι άγνωστο εάν έχει ενημερωθεί ο αθλητής ή εάν πρόκειται να αντιδράσει.

Σήμερα άλλοι δύο

Οπως φαίνεται ο Μάρκεζ δεν είναι ο μόνος που θα κατέβει από το «ερυθρόλευκο» τρένο. Σήμερα έχουν ειδοποιηθεί να περάσουν από τα γραφεία του Ερασιτέχνη ο Κώστας Χριστοφιδέλης και ο Νίκος Καραγιάννης.

Θα τους ανακοινωθεί διακοπή συμβολαίων και να αναζητήσουν ομάδες στη μεταγραφική περίοδο του Δεκεμβρίου, εκτός κι αν δεχτούν να μείνουν με περικοπή συμβολαίων που θα ξεπεράσει το 60%.

Απόφαση της νέας διοίκησης είναι να περικόψει τον προϋπολογισμό της ομάδας τουλάχιστον κατά 25% στο πλαίσιο του «νοικοκυρέματος» που είχε προαναγγείλει και ο Συγγελίδης πριν από λίγες ημέρες.

Η ήττα από την ΕΑΠ ήταν μία καλή αφορμή για να αναθεωρηθούν συμβόλαια και συνεργασίες. Παράγοντες του ΤΑΑ εκτίμησαν πως η προσφορά του Χριστοφιδέλη τα τελευταία χρόνια σε συνδυασμό και με τους διαδοχικούς τραυματισμούς του είναι μηδαμινή. Διαφορετική είναι η εκτίμηση για τον Καραγιάννη, από τον οποίο δεν υπάρχουν παράπονα, όμως είναι ο τέταρτος κεντρικός και στην παρούσα φάση αποτελεί πολυτέλεια.

Τουλάχιστον είναι προτιμότερο για όλους να ξεκαθαρίσει τώρα η κατάσταση μεταξύ των δύο πλευρών και να κάνει ο Ολυμπιακός μια νέα αρχή.

Ξημερώνει πρόστιμα

Στην πρωινή προπόνηση σήμερα στου Ρέντη αναμένεται να βρεθούν παράγοντες του ΤΑΑ Ολυμπιακός για να ανακοινώσουν στους παίκτες τις αποφάσεις που πάρθηκαν χθες και άλλα θέματα που αφορούν την αγωνιστική πειθαρχία και τον εσωτερικό κανονισμό, ενώ για κερασάκι δεν αποκλείεται να πέσει πρόστιμο τουλάχιστον στους υψηλόμισθους.


ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΤΙ ΜΕΙΩΣΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΛΕΤΕ? ΑΝΤΕ ΡΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕ, ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΘΩΡΑΚΙΣΤΕ ΤΗΝ... οΚ ΑΝΤΙΟ ΜΑΡΚΕΖ, Ο ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ??? Ο ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΕΛΗΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ? ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΓΕΝΙΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ?? ΥΠΟΜΟΝΗ ΡΕ , ΥΠΟΜΟΝΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕ... ΜΗΝ ΓΚΡΕΜΙΣΕΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ,ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.. ΓΙΑΤΙ ΠΟΥΛΑΤΕ ΟΤΙ ΖΗΣΑΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ... ΛΙΠΟΤΑΚΤΕΣ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ..

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για την ώρα θα πω μόνο αυτό, γιατί κατά τα φαινόμενα η ομάδα βρίσκεται στα χέρια ανίδεων. Για ποιο νοικοκύρεμα των οικονομικών μιλάνε, αυτοί που δεν βάζουν φράγκο και περιμένουν από τους Αγγελόπουλους και τον Μαρινάκη να βάλουν το χέρι στην τσέπη; Περίεργα πράγματα, κι αν συνεχίσουμε έτσι, βλέπω και τη φετινή χρονιά να πηγαίνει στα σκουπίδια.

Βασίλης Στοάκης είπε...

Φίλε μου συμφωνώ απόλυτα, γιατί έχει παραγίνει το θέμα.. Μας δουλεύει η διοίκηση , τα λεφτά τα βάζουν ο Αγγελόπουλος και ο Μαρινάκης και μαλακίες δεν ανεχόμαστε... Σοβαρευτείτε επιτέλους... Στηρίξτε την ομάδα!!!