Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2008

ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΠΡΟΚΡΙΣΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο «άσωτος υιός» Ιβάν Μάρκεζ γύρισε στην Ελλάδα, δήλωσε αποφασισμένος να μείνει στον Ολυμπιακό και την ίδια ώρα η ομάδα του κέρδιζε εύκολα στο άδειο «Μελίνα Μερκούρη» την αυστριακή Τίρολ Ινσμπουργκ με 3-0 (25-21, 25-21, 25-21) ανοίγοντας το δρόμο για την πρόκριση στις «16» καλύτερες ομάδες του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας. Οι «ερυθρόλευκοι» χρειάζονται μόλις ένα σετ στη ρεβάνς του Ινσμνπουργκ, όπου μάλλον θα πάνε για χριστουγεννιάτικες διακοπές. Ξεχώρισαν οι Ριβέρα, Ούρναουτ, Τζούρις και Κουρνέτας, ενώ από την Τίρολ ο Ντα Σίλβα που μπήκε αλλαγή. «Το 3-0 μας δίνει και την πρόκριση. Δεν νομίζω ότι θα κινδυνεύσουμε στη ρεβάνς και ένα σετ θα το πάρουμε» δήλωσε ο Τζούριτς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ριβέρα 13 π., Χοφ 7, Τζούριτς 11, Μίλκοβιτς 17, Ούρναουτ 10, Κουρνέτας 1 / Παπαδημητρίου (λ), Χριστοφιδέλης, Τσέργας, Χριστοφιδέλης, Ρουμελιώτης.

ΤΙΡΟΛ ΙΝΣΜΠΟΥΡΓΚ: Καρλέτι 3 π., Γκαβάν 5, Μόζερ 4, Σόσολακ 1, Γιόσκακ 2, Ντο Σάντος 12 / Λάουρε (λ), Βέμπερ, Ντα Σίλβα 14.

«Θέλω να μείνω»

Η παρουσία του Μάρκεζ εξέπληξε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Πριν από τον αγώνα ο αθλητής είχε συνάντηση με τον Παντελή Ταρνατώρο στον οποίο παρέδωσε ένα πακέτο δικαιολογητικά που αποδεικνύουν τις ενέργειές του για να βγάλει βίζα ο ίδιος και η σύζυγός του. «Δεν θέλω να φύγω από τον Ολυμπιακό. Συγγνώμη εάν δημιούργησα πρόβλημα στην ομάδα, αλλά όταν συνέλαβαν τη γυναίκα μου στη Γερμανία τρελάθηκα...» φέρεται να είπε ο Μάρκεζ, ενώ ο Ταρνατώρος υποσχέθηκε να παραπέμψει το θέμα στο επόμενο ΔΣ του Ολυμπιακού. Υπενθυμίζεται πως η διοίκηση του Ολυμπιακού πριν από μία εβομάδα αποφάσισε τη διακοπή συμβολαίου του Μάρκεζ.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ομαδα εχει σκαμπανεβασματα στην αποδοση της.Αυτο που προεχει ειναι να μεινει το ροστερ αθικτο για να δεσει.Αν αρχισουμε τις προσθαφαιρεσεις απο τωρα καηκαμε.Δεν ειναι δυνατον ομαδα με τοσο πλουσιο ταλεντο,καλο προπονητη να μη βρει το δρομο της.Αρκει να μην αργησει βεβαια....

Βασίλης Στοάκης είπε...

Συμφωνώ Χρήστο απόλυτα μαζί σου!!! Έτσι ακριβώς είναι και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί απογοητεύονται τόσο γρήγορα. Παίχτες έχουμε, προπονητή έχουμε και είμαι σίγουρος ότι θα δέσει η ομάδα. ¨ολοι το Σάββατο στο γήπεδο...

Ανώνυμος είπε...

...dioikhsh den exoume... kai na doume mexri pote 8a symvainei ayto