Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2009

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ, ΚΑΝΩ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ....... ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ....

Το δεύτερο ραντεβού μέσα σε μία εβδομάδα των δύο «αιωνίων» θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη(19.00 ΝΕΤ) στο «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη, για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας. Μετά την «καθαρή» νίκη με 3-0 στη Γλυφάδα, ο Παναθηναϊκός έχει το προβάδισμα για την πρόκριση στο φάιναλ-4, ενώ ο Ολυμπιακός θα τα δώσει όλα για την ανατροπή. Ο Παναθηναϊκός προκρίνεται αν κατακτήσει ένα σετ, ο Ολυμπιακός αν νικήσει με 3-0 και στη συνέχεια επικρατήσει και στο έξτρα σετ που θα παιχθεί.


Ο Κώστας Χριστοφιδέλης, του Ολυμπιακού, επισήμανε για το αυριανό παιχνίδι:

«Πάμε για το 4-0. Είναι δύσκολο αλλά μπορούμε να το πετύχουμε. Όπως έδειξαν τα τρία παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό, που προηγήθηκαν, σημασία έχουν οι λεπτομέρειες. Επίσης, θέλουμε η βοήθεια του κόσμου μας να είναι ουσιαστική καθώς αγωνιστικά μας κάνουν καλό μόνο όταν ασχολούνται με εμάς και όχι με τους αντιπάλους μας.»


Ο Γιώργος Στεφάνου του ΠΑΟ σχολίασε: «Ο Παναθηναϊκός είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Θεωρώ ότι το ματς θα είναι πολύ δύσκολο και οι δύο ομάδες θέλουν να πάρουν την πρόκριση, ωστόσο, εμείς είμαστε πολύ καλά. Δεν πάμε για ένα σετ, αλλά για τη νίκη. Θα πρέπει να μην επηρεαστούμε από την ατμόσφαιρα που τυχόν υπάρξει στο γήπεδο και να κάνουμε το παιχνίδι μας. Έχουμε κερδίσει εκεί στο ματς του πρωταθλήματος, γιατί να μην το επαναλάβουμε; Το μόνο που μπορώ να πάω είναι να γίνει ένα καλό ματς και καλή μας επιτυχία».


Ο Σωτήρης Τσέργας πρόσθεσε: «Το ότι χάσαμε με 3-0 σετ στο παιχνίδι της Γλυφάδας δεν σημαίνει τίποτα. Το ίδιο θα έλεγα και αν είχαμε νικήσει εμείς. Είναι διαφορετικοί αγώνες. Ουσιαστικά την Πέμπτη παίζουμε το δεύτερο ημίχρονο και όλη η ομάδα, παρά το βαθμό δυσκολίας που θα έχει η αναμέτρηση, πιστεύει στη νίκη και στην ανατροπή. Είμαστε αποφασισμένοι να τα δώσουμε όλα και έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα». Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να παραταχθεί πλήρης καθώς ο Ρενό Ερπ δεν νιώθει καμία ενόχληση στη γάμπα και έχει προπονηθεί κανονικά τις τρεις τελευταίες ημέρες.


ΥΓ: Όλοι στο Ρέντη για να κάνουμε το θαύμα, χωρίς εκτροπα αλλά με παλμό και υπομονή.... Δεν πρέπει να χαθεί ούτε μισός πόντος....
ΥΓ2: Για το φαιναλ-4 οι υποψηφιες πόλεις είναι η Ορεστιάδα και η Σύρος.. Μηντ ο σκέφτεστε πολύ υπεύθυνοι, φέρτε το στην Ορεστιάδα γιατί δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι είναι η ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΤΟΥ ΒΟΛΕΥ.
ΥΓ3: 4 Απριλίου λοιπόν ο τελικός....... Στο Φάληρο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: