Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2009

ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΥΛΟ ΚΟΥΖΟΥΝΗ

Πριν ξεκινήσω με όλα τ άλλα, να ευχηθώ στον Παύλο Κουζούνη καλή επιτυχία στην νέα του ομάδα , στον Φοίνικα Σύρου. Ευχαριστούμε για τη βοήθεια του στην περυσινή ταραχώδη χρονιά και στην βοήθεια στην αναγέννηση της ομάδας φέτος

Πάμε στο κύπελλο. Όλη η ομάδα δυναμικά για την κατάκτηση του πρώτου τίτλου. Ο κόσμος πρέπει να δώσει δυναμική παρουσία στο γήπεδο... Πρώτο παιχνίδι με τον Άρη( 8.30 Ερτ1). ¨Ολος ο κόσμος πρέπει να βοηθήσει την ομάδα, να την ενθαρρύνει και να πανηγυρίσουμε τον πρώτο τίτλο..

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε την Τετάρτη (28/01) το ανδρικό τμήμα βόλεϊ του Ολυμπιακού με τον Παύλο Κουζούνη να είναι το κεντρικό πρόσωπο της εκδήλωσης.




Ο 22χρονος λίμπερο, γέννημα θρέμμα της «ερυθρόλευκης» ακαδημίας, κέρδισε το φλουρί ενώ λίγες ώρες νωρίτερα είχε ανακοινωθεί ότι παραχωρείται για ενάμιση έτος στον Φοίνικα Σύρου.

«Το είχα πει σε όλους πριν από την κοπή της πίτας ότι το φλουρί θα το βρω εγώ. Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχηθώ καλή χρονιά και υγεία σε όλους τους φιλάθλους του Ολυμπιακού και φυσικά η ομάδα να κατακτήσει τον πρώτο της στόχο, που είναι το Κύπελλο Ελλάδας» δήλωσε ο νεαρός βολεϊμπολίστας.

Και πρόσθεσε: «Ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου. Στόχος δικός μου είναι να συνεχίσω τη σκληρή δουλειά, να παίξω όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια στον Φοίνικα Σύρου ώστε να επιστρέψω έτοιμος και να προσφέρω στην ομάδα που αγαπάω και ξεκίνησα το βόλεϊ».

Κατά τα άλλα, ο αντιπρόεδρος του ΤΑΑ, Στέλιος Κούβαρης, απόντος λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων του προέδρου του Ερασιτέχνη Γιάννη Συγγελίδη, ανέλαβε να μεταφέρει στο τεχνικό τιμ και τους παίκτες τις ευχές της διοίκησης.

«Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από την μέχρι τώρα πορεία σας. Το ίδιο και οι φίλαθλοί μας που βλέπουν τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλετε σε όλες τις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη. Πιστεύουμε πολύ σε όλους σας, τεχνικό επιτελείο και βολεϊμπολίστες. Είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσετε στον ίδιο ρυθμό και με το ίδιο πάθος ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας αρχής γενομένης στη διοργάνωση του κυπέλλου Ελλάδας» ήταν τα λόγια του.

Πρέπει να βοηθήσουμε ΟΛΟΙ στον στόχο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: