Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2008

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 1-3 ...Ε ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ???



Ηττηθηκαμε... Χάσαμε μια μάχη και τώρα τι; Να κλαψουρίσουμε; ΟΧΙ συνεχίζουμε! Ο κόσμος βρέθηκε δίπλα στην ομάδα και τους απογοητεύσαμε.. Ωστόσο δεν ξενερώνουμε συνεχίζουμε ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ! Επειδή βλέπω βόλει περίπου 15 χρόνια μην ακούω μαλακίες για τους παίχτες μας... Είναι πολύ νωρίς ακόμα
Στο 1ο σετ, ο Ολυμπιακός μπήκε πιο δυνατά, με αποτέλεσμα να παίρνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα μικρές διαφορές 2 και 3 πόντων. Η μεγαλύτερη διαφορά μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν το 11-8 υπέρ των ερυθρολεύκων. Από εκεί και πέρα, οι παίκτες του Κρίστιανσον, με μία επίθεση διαρκείας, έκαναν το 15-9 και έδειχναν να έχουν τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του πρώτου σετ. Ο Παναθηναϊκός ωστόσο, δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Αν βρέθηκε να χάνει με 23-19 στα τελειώματα του πρώτου σετ, βελτίωσε αισθητά τους πρώτους χρόνους του και το μπλοκ, ισοφαρίζοντας σε 23-23. Το παιχνίδι ξεκίνησε από το μηδέν, αλλά το σετ έπρεπε κάποια στιγμή να…τελειώσει. Έπειτα από αλλεπάλληλα «σετ μπολ», οι παίκτες του Αλέκου Λεώνη, κατέκτησαν το πρώτο σετ με άσσο του Ρενό Ερ.

Μέχρι εκείνο το σημείο, κορυφαίοι της αναμέτρησης ήταν οι Ανδρεάδης με 5 πόντους, όσους και ο Αγκάμεζ. Από πλευράς Ολυμπιακού, Ούρναουτ και Μίλκοβιτς με 5. Στο 2ο σετ, το παιχνίδι κύλησε με τις δύο ομάδες να μην καταφέρουν να ξεφύγουν στο σκορ σε κανένα σημείο. Ώσπου το σετ έφτασε στο 19-17 υπέρ του Ολυμπιακού. Εκεί, μίλησε η κλάση των Αγκάμεζ και Ανδρεάδη για τον ΠΑΟ. Με κύριους εκφραστές τους τελευταίους, ο Παναθηναϊκός έτρεξε ένα σερί 5-0 και πήρε διαφορά ασφαλείας, καταφέρνοντας να κάνει το 2-0 με 23-25.

Οι πρώτοι παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων στον αγώνα, έγιναν οι Αγκάμεζ και Μίλκοβιτς με 11 και 10 αντίστοιχα. Ο «Ιβάν ο τρομερός», όσο νευρικός και αν ήταν στο πρώτο του ντέρμπι στη χώρα μας, έπαιξε σημαντικό ρόλο στην αντεπίθεση που έκανε ο Ολυμπιακός, που είχε ως αποτέλεσμα να μειώσει στα σετ με 2-1. Οι Πειραιώτες, είχαν το προβάδισμα σε όλη διάρκεια του σετ, κατακτώντας το τελικά με 25-19 και κορυφαίους και πάλι τον Μίλκοβιτς που έδειχνε να απελευθερώνεται και τον 21χρονο Ούρναουτ, κάνοντας γεγονός την κατάκτηση του πρώτου σετ για τον Ολυμπιακό στο φετινό πρωτάθλημα.

Το τέταρτο σετ, αναμενόταν συναρπαστικό, όπως και ήταν. Οι διακυμάνσεις στο σκορ ήταν συνεχείς, με τις δύο ομάδες να δείχνουν βελτίωση σε σημαντικόυς τομείς του αγώνα, όπως πρώτος χρόνος, σερβίς και μπλοκ. Το ματς πήγαινε πόντο-πόντο, ώσπου κάποια στιγμή έγιναν διαδοχικά ξεσπάσματα. Το πρώτο, ήρθε από τον Μίλκοβιτς, βάζοντας με ένα σερί 3-0 τον Ολυμπιακό μπροστά στο σκορ με 17-16 από 14-16. Σε εκείνο το σημείο, οι παίκτες του Αλέκου Λεώνη «ξύπνησαν» και ισοπέδωσαν τον Ολυμπιακό. Τρέχοντας ένα σερί 7-1, έκαναν το σκορ 23-17 και ουσιαστικά με τη σοβαρότητα που έδειξαν, απέμεναν τα τυπικά για να τελειώσουν τον «αιώνιο» αντίπαλό τους. Οι πράσινοι, δεν σπατάλησαν το τετραπλό «ματς μπολ» που διέθεταν και έτσι η μεγάλη νίκη για τον Παναθηναϊκό ήταν γεγονός.
Κορυφαίοι του αγώνα ήταν για τον Παναθηναϊκό οι Αγκάμεζ και Ανδρεάδης με 18 και 15 πόντους αντίστοιχα, ενώ για τον Ολυμπιακό οι Μίλκοβιτς και Ούρναουτ με 18 και 17.


ΤΑ ΣΕΤ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ : 26-28 , 23-25 , 25-19 , 20-25

Εγώ έαν θα πω και θα κλείσω... Γαμημένο πρώτο σετ....


Ολυμπιακός (Κρίστιανσον): Κουρνέτας 1, Μίλκοβιτς 18.67 (1 άσο, 17/39 επ.), Ριβέρα 6.5 (6/14 επ., 80% υπ), Ούρναουτ 16.67 (2 άσοι, 12/29 επ., 2.67 μπλοκ), Τζούριτς 9.33 (6/14 επ., 3.33 μπλοκ), Μάρκεζ 9.83 (9/11 επ.) [Παπαδημητρίου ?λ 79% υπ., 3 αμ., Σουλτανόπουλος, Καριπίδης 1, Ρουμελιώτης)
Παναθηναϊκός (Λεώνης): Ντεπεστέλ 3.5 (2/4 επ., 1.5 μπλοκ), Αγκάμεζ 19 (18/30 επ., 1 μπλοκ), Αντράε 12 (11/21 επ., 1 άσο, 64% υπ., 9 αμ.), Ερπ 10.5 (1 άσο, 8/18 επ., 61% υπ.), Ανδρεάδης 15.5 (1 άσο, 12/16 επ., 2.5 μπλοκ), Πανταλέων 7.5 (1 άσο, 6/11 επ.) [Στεφάνου ?λ 76% υπ., 6 αμ., Κυριαζής, Λάππας 1, Ντονάς, Ψάρρας]


* Σε 107 παιχνίδια, ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να προηγείται στις νίκες με 61-46 Αυτό για να μην βγουνε αύριο οι κολοφυλλάδες του Βαζελου και λένε ΜΑΛΑΚΙΕΣ για πελατιακές σχεσεις....

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΟΣ,ΦΟΒΕΡΟΣ,ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ,ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ, ΓΑΜΑΤΟΣ!

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

a re kourneta... mas exeis 8apsei. kai oi empneyseis tou kristiansson...

Ανώνυμος είπε...

den peirazei re..Arxi einai akoma.Arkei na min xasoume pontous apo tous mikrous...

Βασίλης Στοάκης είπε...

Παιδιά δεν είναι όμορφο να στιγματίζουμε ένα παιδί που δίνει τα πάντα για την όμάδα.. Εντάξει ο Κουρνέτας κάνει τα πάντα για την ομάδα και μόνο καλό δεν κάνει η συνεχής γκρίνια. Οσο για τον Κρίστιανσον εντάξει κάνει κάποια λάθη και έκανε και πέρυσι στον Ηρακλή ωστόσο δεν απογοητεύομαι επειδή εφόσον έχουμε πλει οφ μπορούν να αλλάξουν τα πάντα.. Απλά δνε πρέπει να χάσουμε τον κόσμο που κερδίσαμε χτες.

Ανώνυμος είπε...

O vazelos eixe apistefti tyxi... se kapoia fasi pairnane ponto mono apo block out kai dikes mas epi8eseis aout. Kai fysika o logos pou o 8rylos exei tabani fetos einai o Kournetas giati se oles tis alles 8eseis exoume kalyterous paixtes apo olous...

Βασίλης Στοάκης είπε...

ρε παιδιά δεν φταίει ο Κουρνέτας.. Δεν στοχοποιώ εναν παίχτη σε μια ήττα αλλά η κακή συγκυρια που συναντήσαμε τον βαζελο

Sniper είπε...

den peirazei,htan mats kiriws gohtru..
sta play off pu ekei einai ola ta lefta tha dume ena diaforetiko Thrylo
pame gia kupes..

Βασίλης Στοάκης είπε...

sniper φίλε μου με βρίσκεις σύμφωνο εκατό τοις εκατό. Το παρελθόμ μας εχει δείξει πολλές φορές ότι το πρωτάθλημα κρίνεται στα πλει-οφ!! ΌΛα τα άλλα δεν μετράνε!! Σίγουρα θα ήταν καλό να ξεκινούσαμε με νίκη αλλά σκέψου τι ωραία ατμόσφαιρα ζήσαμε!!! Ο Κόσμος δίπλα στην ομάδα!! ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ!!!