Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2008

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΩΤΗΡΗ ΠΑΝΤΑΛΕΩΝ

Το πρόβλημα στους πνεύμονες που είχε εμφανιστεί ξαφνικά πριν από περίπου δύο χρόνια στον Σωτήρη Πανταλέων, δυστυχώς παρουσιάστηκε και πάλι, με τον αρχηγό του Παναθηναϊκού να διακομίζεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο το μεσημέρι της Κυριακής (19/10).


Το πρωί της Δευτέρας (20/10) ο Έλληνας κεντρικός θα υποβληθεί σε θωρακοσκόπηση (τεχνική χωρίς νυστέρι), προκειμένου το πρόβλημα να εκλείψει εντελώς και να μην υπάρχει φόβος επανεμφάνισης του, όπως συνέβη τώρα.

Ο γιατρός που τον παρακολουθεί διαβεβαίωσε ότι ο παίκτης θα μπορέσει να επιστρέψει υγιής στις προπονήσεις σε ένα μήνα, έχοντας φυσικά τις ευχές όλων για ταχεία ανάρρωση.

Να υπενθυμίσουμε ότι το πρόβλημα (συγκέντρωση οξυγόνου στα πνευμόνια) πρωτοεμφανίστηκε τον Ιανουάριο του 2007, αμέσως μετά από αγώνα των «πρασίνων» στην Ισπανία για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Φυσικά το βόλει και γενικότερα ο αθλητισμός δεν χωρίζει αλλά ενώνει. Περιμένουμε τον Πανταλέων να γυρισει γερός στα γήπεδα και να τον κερδίσουμε εκεί. Φυσικά ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ παιδιά!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Φυσικά περαστικά και μπράβο σας που το κάνετε πρώτο θέμα σε blogg για οπαδούς του Ολυμπιακού. Μέσα στο γήπεδο , άντε και στο καφενείο είμαστε αντίπαλοι αλλά πρωτ' απ' όλα είμαστε άνθρωποι με σεβασμό στην ζωή και υγεία όλων μας.

Και πάλι περαστικά στον Σωτήρη Πανταλέων και να τον αντιμετωπίζουμε υγιή μέσα στο γήπεδο και εκεί να τον νικάμε.