Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2008

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΟΥΛΗ ΤΟΥΡΣΟΥΓΚΑ

Πριν ακόμα στερεωθεί στον πάγκο του Ολυμπιακού ο ΣΟύλης τουρσούγκας αποτελεί παρελθόν. Ο έμπειρος τέχνικος δήλωσε την παραίτηση του η οποία έγινε δεκτή από την διοίκηση της ομάδας.Μάλιστα, αμέσως ανακοίνωσε τον αντικαταστάτη του στον «ερυθρόλευκο» πάγκο, ο οποίος θα είναι ο Γιάννης Παγανέλης.
Παιδιά είναι περίεργα όλα όσα συνέβησαν και καλό θα ήταν να μας εξηγήσει κάποιος επίσημα τί ακριβώς γίνεται!


Φιλικό για να διαπιστώσει ο Άντερς Κρίστιανσον την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Τομ Χοφ έδωσε σήμερα ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι», με τον Αμερικανό χρυσό Ολυμπιονίκη του Πεκίνου, να αγωνίζεται βασικός, επικράτησαν του Μίλωνα στο κλειστό Γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη, με 3-0 σετ (25-19, 25-20, 25-23). Με απόφαση των δύο προπονητών διεξήχθη και τέταρτο σετ το οποίο ολοκληρώθηκε με σκορ 25-24 για την ομάδα μας.

Ολυμπιακός (Κρίστιανσον): Ριβέρα 4, Χοφ 4, Κουρνέτας 1, Καριπίδης 11, Ρουμελιώτης 12, Τζούριτς 10, Παπαδημητρίου (λ, 84%), Σουλτανόπουλος 2, Τσέργας, Μάρκες 1, Ούρναουτ 7, Κουζούνης
Μίλων (Ντόζης): Πινκ 7, Ιωάννου 9, Χατζηπροδρόμου 3, Ράντιτς 5, Καρακίτσος, Μπρι 12, Νεντιλάκης, Πανούσος (λ), Μυλωνάκης, Πλότιτζερ

Στο μεταξύ, οι μαθητές του 2ου Λυκείου Κερατσινίου που επισκέφτηκαν το πρωί το Μουσείο του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη, συναντήθηκαν με τους Αχιλλέα Παπαδημητρίου και Δημήτρη Σουλτανόπουλο, οι οποίοι μοίρασαν αυτόγραφα, φωτογραφήθηκαν μαζί τους και μίλησαν για τους στόχους της ομάδας.

«Ο Ολυμπιακός, όπως μαρτυρούν τα δεκάδες κύπελλα που βρίσκονται στο Μουσείο, είναι ο μεγαλύτερος ελληνικός σύλλογος. Στόχος δικός μας είναι να επαναφέρουμε την ομάδα βόλεϊ στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και ικανοποιημένοι, που στις πρώτες αγωνιστικές μας υποχρεώσεις οι φίλαθλοί μας, βρίσκονται στο πλευρό της ομάδας. Θα χαρούμε, αρχής γενομένης από το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Φοίνικα Σύρου, να είστε και εσείς στις εξέδρες του γηπέδου μας. Οι περισσότεροι γνωρίζετε ότι το βόλεϊ είναι ένα συναρπαστικό άθλημα και χαίρομαι που πολλοί από εσάς έχετε ήδη ξεκινήσει να παίζετε σε μικρότερες ομάδες», είπε ο Δημήτρης Σουλτανόπουλος.

Από την πλευρά του, ο Αχιλλέας Παπαδημητρίου, μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Ο πρωταθλητισμός χρειάζεται θυσίες. Οι ώρες των προπονήσεων είναι πολλές, αλλά μόνο με αυτό τον τρόπο μπορείς να ξεχωρίσεις. Στο Ολυμπιακό φέτος έχει ξεκινήσει μία νέα προσπάθεια που πιστεύω ότι θα αποφέρει καρπούς και εύχομαι στο τέλος της περιόδου να φέρουμε όσο το δυνατό περισσότερα τρόπαια σε αυτό τον χώρο όπου εκτίθεται η χρυσή ιστορία του Ολυμπιακού. Όσοι ασχολείστε με τον αθλητισμό, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να παραμελείτε τα μαθήματά σας. Αν υπάρχει η θέληση μπορεί να τα επιτύχετε και τα δύο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: