Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2008

ΓΥΡΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ!

Επέστρεψαν από το Καρπενήσι χτες οι παίχτες του Θρύλου καθως ολοκληρώθηκε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και πλέον οι προπονήσεις θα γίνονται στο Ρέντη! Η ομάδα βρίσκεται σε καλό επίπεδο και όλοι ανυπομονούνε να αρχίσουν τα φιλικά προκειμένου να πάρουν παιχνίδια και να δουμε τον ιβάν Μίλκοβιτς

Χαμός γίνεται στο τμήμα βόλει γυναικών καθώς η Ελένη Κιώση δεν υπολογίζεται για βασική και θα δωθεί δανεική . Εγώ δεν συμφωνώ καθώς θεωρώ ότι ο Ολυμπιακος πρέπει να στηθεί γύρω από την Κιόση την Χατζηνικολάου και την βλάχου!

Κύριε Λεμονίδη με μεγάλη εκτίμηση είναι ντροπή να ρίχνετε την περυσινή απώλεια πρωταθλήματος στην Ελένη! Δηλαδή ΕΛΕΟΣ! Αν και με όλα οσα γράφετε για τους ανδρες συμφωνώ εδώ διαφωνώ απόλυτα.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κι αν ένας κεντρικός «δεν μπορεί να πάρει έναν αγώνα μόνος του» μπορεί να κάνει μόνος του τη διαφορά κι αυτό το γνωρίζει καλά και ο Σουηδός προπονητής του Ολυμπιακού Αντερς Κρίστιανσον. Δεν είναι τυχαίο πως ο Κρίστιανσον ποντάρει πολλά στο μπλοκ και για αυτό δοκιμάζει κεντρικό τον 19χρονο (2μ.07) διεθνή ακραίο Δημήτρη Τζούριτς. Θέλει να έχει λύσεις και ο Κρίστιανσον, ενώ κάποιες πληροφορίες που δεν έχουν διασταυρωθεί αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακό κινείται για την απόκτηση ξένου κεντρικού.

Ανώνυμος είπε...

poios einai autos o lemonidis re kai pou grafei?

Ανώνυμος είπε...

o lemonidis grafei sto fws.
billy ma8e ti wra einai to filiko me thn eap thn tetarth kai grapsto edw re

Ανώνυμος είπε...

Με ποιο σκεπτικο δωσαμε την Κιοση δανεικη? Αφου ηταν απο τις καλυτερες μας περισυ μαζι με τις αλλες 2 κοπελες που ανεφερες. Μου φαινεται εντελως αψυχολογητη κινηση.

Βασίλης Στοάκης είπε...

Φιλε Τζο δεν ξέρω τι ώρα είναι το φιλικό,θα ρωτήσω και θα σας ενημερώσω

Βασίλης Στοάκης είπε...

Παιδιά ο αγώνας είναι την Τεταρτη στις 7 ώρα με την Πάτρα για αν δούμε τον Ιβάν Μίλκοβιτς!

Ανώνυμος είπε...

ekleise h zetova h voulgara gia 1 xrono...megali metagrafi

Ανώνυμος είπε...

giati i kiosi einai kali alla o vazelos eixe kseni pou itan kalyteri. Gi auto efyge, kai kala kaname giati sti 8esi tis pirame poly kalyteri. De mporei na exeis ti vasiki stin e8niki na trivei pagko. Ama tin 8eloume toso poly mporei na tin paroume piso tou xronou