Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2008

ΙΣΟΠΑΛΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙΚΟ- ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Ανατροπές της τελευταίας στιγμής για τους ξένους κεντρικούς των δύο «αιωνίων» αντιπάλων. Ενώ ο Παναθηναϊκός προσπαθεί εδώ και περίπου ένα μήνα να αποσπάσει τη θετική απάντηση του Αμερικανού κεντρικού Τομ Χοφ, ώστε να τον έχει ως τέταρτο κεντρικό, ο Ολυμπιακός κάνει δυναμικό «μπάσιμο» και του προτείνει θέση βασικού, πιθανότατα στη θέση του Βενεζουελάνου Ιβάν Μάρκεζ!
Να πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Ο Χοφ από το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων, προφασιζόμενος τα επινίκια για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, απέφευγε να δώσει απάντηση στον Παναθηναϊκό, που τον θέλει για πέμπτο ξένο και ρεζέρβα μετά την τριάδα των Πανταλέων, Ανδρεάδη, Χατζηαντωνίου. Χθες υπήρξε νέα επαφή με τους διοικούντες του «τριφυλλιού», αλλά ο 35χρονος χρυσός ολυμπιονίκης έκανε το «βαρύ πεπόνι», όπως είπε χαρακτηριστικά άνθρωπος της ομάδας. Υπάρχει, όμως, εξήγηση για τη στάση του. Εδώ και περίπου μία εβδομάδα ο Ολυμπιακός του έχει κάνει βελτιωμένη οικονομική πρόταση και του προσφέρει θέση βασικού στην ομάδα. Ο Χοφ, εκτός από το οικονομικό, δεν θα ερχόταν στην Ελλάδα για να καθαρίζει πάγκους, αλλά για να αγωνιστεί και έτσι δίνει προτεραιότητα στην ομάδα του Πειραιά.


Ισόπαλο με 2-2 (22-25, 20-25, 25-19, 25-23) έληξε το φιλικό παιχνίδι που έδωσε την Τέταρτη η ομάδα βόλεϊ των Ανδρών στην Πάτρα με αντίπαλο την τοπική Ε.Α. καθώς οι δυο τεχνικοί αποφάσισαν να μην διεξαχθεί το 5ο και τελευταίο σετ.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Κρίστιανσον): Σουλτανόπουλος, Ριβέρα, Μίλκοβιτς, Καρυπίδης, Κουρνέτας, Καραγιάννης, λίμπερο ο Παπαδημητρίου, (Τζούριτς, Ρουμελιώτης, Σουλτανόπουλος, Τσέργας).
Ο άσος της ομάδας μας, Ιβάν Μίλκοβιτς, σχολίασε: «Αν και είμαστε ακόμα στη μέση της προετοιμασίας και θέλουμε ένα μηνά για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, έγινε ένα καλό παιχνίδι. Η ΕΑΠ έπαιξε καλό βόλεϊ και πιστεύω πως είναι φαβορί για την 4η θέση στο πρωτάθλημα. Ο στόχος μας είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά πιστεύω πως θα γίνει ένα αμφίρροπο πρωτάθλημα αφού και ο ΠΑΟ και ο Ηρακλής είναι καλές ομάδες και μέχρι το τέλος όλα θα είναι ανοικτά».

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την, κοινή συναινέσει, λύση της συνεργασίας του με την αθλήτρια της ομάδας βόλεϊ γυναικών Ελένης Κιόση, την οποία ευχαριστεί για τις μέχρι τώρα υπηρεσίες της και της εύχεται κάθε επιτυχία στην περαιτέρω αθλητική της καριέρα.

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΤΟ ΦΑΓΑΤΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΑΣ,ΜΠΡΑΒΟ!!!!

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την απόκτηση, με ελεύθερη μεταγραφή, των αθλητριών βόλεϊ, Αναστασίας Μαρκοπούλου (24χρ., 1.90, κεντρική) η οποία αγωνιζόταν στον Κτησιφώντα Παιανίας και Βασιλικής Νικούλη(24χρ., 1,80, κεντρική) από την ΕΑ Λάρισας.
Η Αναστασία Μαρκοπούλου, που έκανε σήμερα την πρώτη της προπόνηση με την ομάδα δήλωσε στο www.olympiacos.org: «Είμαι χαρούμενη και ενθουσιασμένη που ανήκω στον Ολυμπιακό. Είναι πολύ μεγάλη τιμή που θα αγωνιστώ στον μεγαλύτερο σύλλογο και θα έχω συμπαίκτριες τόσο σπουδαίες αθλήτριες. Θα δουλέψω σκληρά για να δικαιώσω όλους όσοι πίστεψαν σε εμένα.»
Η Βάσω Νικούλη μόνο νέα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί καθώς αγωνιζόταν, με τη μορφή του δανεισμού από την Ε.Α.Λάρισας, και τα προηγούμενα χρόνια με την «ερυθρόλευκη» φανέλα. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της απόκτησής της τόνισε μιλώντας στο www.olympiacos.org: «Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσω το συναίσθημα για το γεγονός ότι θα συνεχίσω να αγωνίζομαι στον σύλλογο που αγαπάω. Για αυτό το λόγο θέλω να ευχαριστήσω όλους, που με εμπιστεύτηκαν ώστε να παραμείνω για πολλά χρόνια στον Ολυμπιακό. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να φέρουμε την ομάδα εκεί όπου πρέπει να βρίσκεται. Στην κορυφή.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: