Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2008

ΜΙΑ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΗΤΤΑ ΜΕ ΠΙΑΣΕΝΤΖΑ

Ισόπαλο το πρώτο φιλικό με την Πιασέντζα με 2-2 (15-11, 13-15, 15-11, 11-15).
Στο δέύτερο φιλικό η ομάδα ηττήθηκε με 3-1 (25-20, 25-23, 24-26, 25-20). Ο Αντερς Κρίστιανσον ξεκίνησε την αναμέτρηση με τους Κουρνέτα 1, Ριβέρα 11, Μάρκες 7, Μίλκοβιτς 16, Ούρναουτ 8, Σουλτανόπουλο 3, Παπαδημητρίου(λ) ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκαν και οι Καρυπίδης, Ρουμελιώτης 3, Τσέργας, Καραγιάννης, και Τζούριτς 9.


Μιλώντας στο gazzetta.gr λίγες ώρες αφότου επισημοποιήθηκε το διαζύγιό της με τον Ολυμπιακό, η πρώην πλέον παίκτρια των «ερυθρολεύκων» Ελένη Κιόση, έκανε λόγο για πολιτισμένο και ευγενικό χωρισμό, αν και όπως ανέφερε θα ήταν προτιμότερο να είχαν δρομολογηθεί οι εξελίξεις νωρίτερα.
Η φήμη και μόνο της αποχώρησής της ανάγκασε τους φίλους του Ολυμπιακού να φτιάξουν γκρουπ στο γνωστό σε όλους Fecebook με στόχο να καταφέρουν να την κρατήσουν στην ομάδα. Φυσικά αναφερόμαστε για την Ελένη Κιόση που μετά από δύο χρόνια παρουσίας στους Πειραιώτες από σήμερα το μεσημέρι αποτελεί παρελθόν και με επίσημη ανακοίνωση του τμήματος γυναικείου βόλεϊ των «ερυθρολεύκων». Το gazzetta.gr μίλησε με την πρώην πλέον διαγώνιο του Ολυμπιακού η οποία αρχικά απαντώντας στο αν περίμενε αυτή την εξέλιξη τόνισε: «Δεν σου κρύβω ότι δεν το περίμενα αυτό το διαζύγιο, όμως σίγουρα υπογράφτηκε και από τις δύο πλευρές κοινή συναινέσει. Οι δρόμοι μας χώρισαν πολιτισμένα και ευγενικά».
-Τι σου μένει από τα δύο χρόνια που πέρασες από την ομάδα;
«Ήταν δύο χρόνια γεμάτα έντονες στιγμές. Πέρασα πολύ όμορφα, κάνοντας μεγάλη προσπάθεια με τα κορίτσια. Πέρσι και αυτό οφείλω να το πω τόσο ο σύλλογος, όσο και τα κορίτσια μου στάθηκαν όταν ήμουν τραυματίας. Προσωπικά αυτό που θέλω να πω είναι πως ίδρωσα την φανέλα του Ολυμπιακού και πλέον πηγαίνω αλλού με τον ίδιο στόχο».
-Υπάρχει κάποιο παράπονο για τον χρόνο που υπήρξε αυτή η αποχώρηση;
«Η αλήθεια είναι πως έγιναν κάποια πράγματα την τελευταία στιγμή, ενώ θα μπορούσαν να γίνουν νωρίτερα, κάτι που θα ήταν προτιμότερο, αλλά και πάλι τονίζω πως χωρίσαμε πολιτισμένα και ευγενικά».

1 σχόλιο:

pananap είπε...

Συγχαρητήρια για το blog που έχετε φτιάξει και όπως καταλαβαίνω θα έχει σαν κύριο θέμα το τμήμα βόλεϊ του Θρύλου μας και θα μας ενημερώνει, μπράβο!