Τετάρτη 2 Ιουλίου 2008

ΚΟΝΤΑ Ο ΜΙΛΚΟΒΙΤΣ


Το θαύμα με την αποκτηση του Ιβαν Μίλκοβιτς προσπαθεί να κάνει ο Ολυμπιακός. Με μια τέτοια κίνηση αλλάζουν οι ισορροπίες στο ελληνικό και παγκόσμιο βολει! Την είδηση αυτήν επιβεβαιώνει η εφημερίδα ΦΩΣ των σπορ(εικόνα από πρωτοσελιδο) και η GOAL που γράφει χαρακτηριστικα:

Ξεκίνησε σαν αστείο η μεταγραφή του Σέρβου διαγώνιου Ιβάν Μίλκοβιτς στον Ολυμπιακό, αλλά τα πράγματα αρχίζουν και... σοβαρεύουν και όλα δείχνουν ότι μπορεί και να δούμε στα ερυθρόλευκα τον Σέρβο σούπερ σταρ με το προσωνύμιο «Ιβάν ο τρομερός».

Στη διοίκηση του Ολυμπιακού και ειδικά οι παράγοντες που επιθυμούν να εμπλακούν με τα κοινά του Ερασιτέχνη μετά τις εκλογές της 19ης Ιουλίου, θέλουν να κάνουν και τη διαφορά στο ανδρικό βόλεϊ και για το λόγο αυτόν ετοιμάζονται για το μεγάλο... κόλπο της μεταγραφικής σεζόν.

Ετσι, λοιπόν, παρότι χθες πήραν υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του Βενεζουελάνου διεθνούς διαγώνιου Κάρλος Τεχέδα, είναι αποφασισμένοι να κάνουν τη μεγάλη υπέρβαση.

Σήμερα 450.000 ευρώ

Σήμερα το πρωί θα καταθέσουν πρόταση 450.000 ευρώ για την απόκτηση του «Ιβάν του τρομερού».

Πρόκειται για το ποσό που ζήτησε η μάνατζέρ του, Μίρα Πόλιο, για να τον παραχωρήσει. Το κασέ του Μίλκοβιτς, που θεωρείται ίσως και ο καλύτερος διαγώνιος στον κόσμο, τα τελευταία δύο χρόνια ήταν πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ, ενώ αρχικά φέτος ζητούσε 600.000. Επειτα από τα παζάρια και τις ευνοϊκές συγκυρίες, καθώς η Πιατσέντσα που τον διεκδικούσε έκανε πίσω την τελευταία στιγμή, άνοιξαν το δρόμο για τον Ολυμπιακό.

Εννοείται πως εάν κλείσει σήμερα η μεταγραφή θα είναι ίσως οι κορυφαίες που έχει κάνει ο Ολυμπιακός μαζί με εκείνες του Σουηδού Γκούσταφσον το 1988, του Κουβανού Ερνάντεζ το 1996 και του Αργεντινού σούπερ σταρ Μάρκος Μίλκοβιτς το 2004.

Σίγουρα θα είναι ο παίκτης-κράχτης, αλλά και ο αρχηγός που πάνω του θα στηριχτεί όλη η νέα ομάδα που αργά, αλλά σταθερά προετοιμάζει ο Σουηδός προπονητής Αντερς Κρίστιανσον μαζί με τους παράγοντες του Ολυμπιακού.


Ο Ολυμπιακός φέτος έχει κάνει καλές κινησεις και εφόσον αποκτηθεί ο ΙΒΑΝ Ο ΤΡΟΜΕΡΟΣ μιλάμε για μια ΟΜΑΔΑΡΑ!!!

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι να έρθει, είναι ίσως από τους λίγους διαγώνιους που είναι καλύτεροι του Γιορντάνοφ. Αλλά ας κάνουμε υπομονή, γιατί τέτοιος παιχταράς δε μπορεί να ενδιαφέρει μόνο τον Ολυμπιακό. Υπάρχουν κι οι Ρώσοι που δίνουν εξωφρενικά ποσά. Αλήθεια, έχει ακουστεί ποιες άλλες ομάδες ενδιαφέρονται για την απόκτησή του;

Ανώνυμος είπε...

ta lefta poios 8a ta balei?

Βασίλης Στοάκης είπε...

λόγω εκλογών τα χρήματα θα τα βάλουν οι υποψήφιοι "χ"! Ας τον αγορασουμε και όποιος θέλει ας τα βάλει! Για τον ιβαν ενδιαφέρονται σίγουρα οι ρωσσικες και οι ιταλικες ωστόσο το θετικό ειναι πως οι πρωτοκλασσάτες εχουν καλούς διαγωνίους!!

Ανώνυμος είπε...

kai telika me posous diagwnious 8a paizoume? me 3??????
pros 8eou den me xalaei h kinhsh ayth an ginei alla deixnei oti apo programmatismo eimaste o,ti katsei....

Βασίλης Στοάκης είπε...

φίλε μου όχι δεν θα παιξουμε με 3 διαγώνιους απλά δεν θα παρουμε τον Τεχέδα!!Πρόκειται για την μεγαλύτερη μεταγραφή( εφόσον πραγματοποιηθεί) και είναι νομίζω ανούσιο να μπαίνουμε σε συζητήσεις προγραμματισμού! Η ομάδα νομίζω φέτος παει καλα μέχρι τώρα στις κινήσεις!

Ανώνυμος είπε...

auto akribws pou eipes. Min ekplisei kanenan oti den ton kinigane megales omades giati einai diagonios kai oi megales omades exoun oles apo enan kalo diagonio o opoios einai syni8ws i venteta tis omadas. Kaneis de 8a parei deutero kseno diagonio, oi perissoteres kales omades exoun sxedon kleisei ta roster tous. To 8ema einai ekeinos na 8elei, min tin ksanapa8oume opos me ton Eno... an kai me ton Kristianson de fovamai! Ante na er8ei kai o Urnaut na trela8oume, pame gia treble fetos!

Ανώνυμος είπε...

Αυτη ειναι και η δικη μου απορια.. Σε μια διοικηση χωρις προεδρο ποιος θα βαλει τα λεφτα? :S