Κυριακή 6 Ιουλίου 2008

ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΙΒΑΝ Ο ΤΡΟΜΕΡΟΣ


Μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία του ελληνικού βόλεϊ πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός, αποκτώντας τον Ιβαν Μίλκοβιτς από τη Ρόμα! Ο 29 ετών Σέρβος διαγώνιος, που θεωρείται από τους καλύτερους βολεϊμπολίστες του κόσμου, ανακοινώθηκε το πρωί του Σαββάτου.

Η μεταγραφή θα στοιχίσει περίπου 500.000 ευρώ, με τον επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη, να παίζει σημαντικό ρόλο στην υπόθεση, ξοδεύοντας κι’ αυτός αρκετά χρήματα. Πέραν αυτού και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος έβαλε το... χεράκι του στην επίτευξη της συμφωνίας. Με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, το ΤΑΑ Ολυμπιακός τον ευχαριστεί για τη βοήθειά του: «Η Διοίκηση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. ευχαριστεί το επίλεκτο μέλος της Ολυμπιακής οικογένειας Παναγιώτη Αγγελόπουλο για την μεγάλη συμβολή του στις διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του βολεϊμπολίστα Ιβάν Μίλκοβιτς, που κύριο ρόλο στην επιτυχή κατάληξη του έπαιξε η προσωπική σχέση του με τη μάνατζερ του αθλητή κ. Μίρα Πολιο. Η ανάμειξη του Παναγιώτη Αγγελόπουλο στην υπόθεση της μεταγραφής του Μίλκοβιτς ήταν σημαντική και καθοριστική και συνέβαλε τα μέγιστα στο να επιτευχθεί η μεγαλύτερη μεταγραφή του ελληνικού βόλεϊ. Μια μεταγραφή που καθιστά τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ πανίσχυρο στον ελληνικό και ευρωπαϊκό χώρο».

Στο συμβόλαιο του Μίλκοβιτς, ικανοποιήθηκαν όλα τα αιτήματά του. Εκτός από τα χρήματα, ο παίκτης θα έχει σπίτι τριών δωματίων με δορυφορική τηλεόραση. Επίσης, αν βγει MVP θα πάρει πριμ 10.000 ευρώ, 15.000 σε περίπτωση κατάκτησης Κυπέλλου και 20.000 σε πιθανή κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού αναφέρει: «Το Τ.Α.Α. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την συμφωνία του με τον κορυφαίο διαγώνιο του κόσμου, Ιβάν Μίλκοβιτς για συνεργασία δύο ετών».

Πρέπει να ευχαριστησουμε τον Μαρινάκη και τον Αγγελόπουλο για την πολύτιμη συνεισφορά τους προκειμένου να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή! Μπράβο στους ανθρώπους που θέλουν τον Ολυμπιακό Πρωτο παντού. Πλέον με τον Μίλκοβιτς ο Θρύλος μας ανεβαίνει δύο επίπεδα τουλάχιστον.. Επίσης μένει οπως όλα δείχνουν ο Ρουμελιώτης ενω για το θέμα Γκέριτς θα ξεκαθαρίσει σε λίγο!

Η μεταγραφή του Μίλκοβιτς προκάλεσε όπως ήταν λογικό μεγάλο ενθουσιασμό και έκπληξη στους δημοσιογραφους οι οποίοι στα πρωτοσέλιδα τους έκαναν μεγάλη αναφορά για τον Παιχταρά ΙΒΑΝ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: