Πέμπτη 17 Ιουλίου 2008

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧNH

Το τέλος μιας ολόκληρης εποχής σηματοδότησε η ανακοίνωση του ενός και μοναδικού ψηφοδελτίου για τις εκλογές του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, που θα πραγματοποιηθούν το τριήμερο 18-20 Ιουλίου στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο νυν πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Λεωνίδας Θεοδωρακάκης, δεν περιλαμβάνεται στο ψηφοδέλτιο, επικεφαλής του οποίου είναι ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Πέτρος Κόκκαλης.

Στο ψηφοδέλτιο θα συμμετάσχουν, ως τακτικά μέλη, μεταξύ των υπόλοιπων, και οι Παναγιώτης Αγγελόπουλος, Γιώργος Γλου, Θωμάς Λιακουνάκος.

Κατά την κατάθεση του ψηφοδελτίου ο Πέτρος Κόκκαλης προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Υπέβαλα με αίσθηση ευθύνης απέναντι στον Ολυμπιακό, τον μεγαλύτερο αθλητικό οργανισμό της χώρας, συνολική πρόταση για τη συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου. Είναι μεγάλη η ευθύνη γιατί πρέπει να συνεχίσουμε την ένδοξη πορεία του Ολυμπιακού και το καθ΄ όλα επιτυχημένο έργο της απερχόμενης διοίκησης, κάνοντας ταυτόχρονα μια νέα αρχή, ανταποκρινόμενοι στις νέες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί τόσο στον αθλητισμό όσο και στην κοινωνία, προσηλωμένοι στις αξίες που διέπουν τον Ολυμπιακό. Ταυτόχρονα θέλω να εκφράσω τον σεβασμό μου στον απερχόμενο πρόεδρο κ. Λεωνίδα Θεοδωρακάκη για την πολύχρονη προσφορά του στον Ολυμπιακό, υπό την προεδρία του οποίου σημειώθηκαν οι μεγαλύτερες διακρίσεις του συνδέσμου μας και υλοποιήθηκαν τα έργα υποδομής που εξασφαλίζουν την ανάπτυξη του Ολυμπιακού.

Θέλω να ευχαριστήσω όσους συντάχθηκαν σ΄ αυτήν την προσπάθεια και είμαι βέβαιος ότι, μαζί με όλα τα μέλη, θα καταφέρουμε να πάμε τον Ολυμπιακό ακόμα ψηλότερα. Είμαι βέβαιος ότι τα μέλη του Ολυμπιακού θα συνδράμουν αυτή την προσπάθεια και με τη συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία και στη συνέχεια με αυξημένες δυνατότητες στήριξης των σκοπών του συνδέσμου που οφείλουμε να τους προσφέρουμε».

Η σύνθεση του ψηφοδελτίου:

Τακτικά μέλη
1. Πέτρος Κόκκαλης (υποψήφιος πρόεδρος)
2. Αγγελόπουλος Παναγιώτης
3. Ασημακόπουλος Θεόδωρος
4. Γλου Γεώργιος
5. Γρεβενίτης Αθανάσιος
6. Κάτσικας Μάριος
7. Λάμπρου Ιωάννης
8. Λιακουνάκος Θωμάς
9. Λογοθέτη-Λύρα Ελισάβετ
10. Μπερτόλης Δημήτριος
11. Νταϊφά Ειρήνη
12. Παπαθανασίου Αιμίλιος
13. Σάκκαρης Κων/νος
14. Συγγελίδης Ιωάννης
15. Τσουβελεκάκης Κων/νος

Αναπληρωματικά μέλη
1. Αδαμαντόπουλος Αλέξανδρος
2. Δαλέζιος Ιωάννης
3. Κούβαρης Στυλιανός
4. Λαϊνόπουλος Εμμανουήλ
5. Στεφανάκης Αλέξανδρος

Εξελεγκτική Επιτροπή

Τακτικά μέλη
1. Παπαδόδημας Χρήστος
2. Μιχαήλοβιτς Γεώργιος
3. Μαστρονικόλας Παναγιώτης

Αναπληρωματικά μέλη
1. Πολυκανδριώτης Ιωάννης
2. Νικολάρας Βασίλειος

Επιτέλους να γίνουν εκλογές και μετά να ασχοληθεί και κάποιος με το τμήμα βόλει γυναικών(Παναγιώτη πάλι εσενα θα παρακαλάμε) και να γίνουν επιτέλους κινήσεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια: