Σάββατο 26 Ιουλίου 2008

ΤΖΟΥΡΙΤΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ!!

Ο Δημήτρης Τζούριτς βρίσκεται στην καλύτερή του φάση και είναι τόσο διψασμένος για βόλεϊ που δεν έχει πρόβλημα να αγωνιστεί και ως κεντρικός τη νέα σεζόν στον Ολυμπιακό, έχοντας ήδη παίξει κατά κύριο λόγο ακραίος, αλλά και διαγώνιος. «Μπορώ να παίξω παντού, ακόμα και λίμπερο» δήλωσε το μεγάλο ταλέντο του ελληνικού βόλεϊ που περιμένει να μάθει πολλά δίπλα στον έμπειρο Ιβάν Μίλκοβιτς: «Είναι το πρότυπό μου και σίγουρα θα με βοηθήσει».

Ο νεαρός διεθνής μίλησε και για την εμπειρία της εθνικής ομάδας: «Χάρηκα πολύ για την πρόκριση στο Euro, αν και δεν είχα μεγάλη συμμετοχή. Μετά όμως έπαιξα στο Ευρωπαϊκό Λιγκ, όπως και τα άλλα νέα παιδιά. Τα αποτελέσματα θα έρθουν στο μέλλον».



Αλλαγή σελίδας στα τμήματα βόλεϊ του Ολυμπιακού μετά το «αντίο» του επί χρόνια προέδρου Λεωνίδα Θεοδωράκη και τη δυναμική «είσοδο» του Πέτρου Κόκκαλη στον Ερασιτέχνη. Ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ανέλαβε την προεδρία και προανήγγειλε ισχυρές ομάδες σε όλα τα τμήματα.

«Θα πρέπει τα τμήματα που κάνουν πρωταθλητισμό να συνεχίσουν να παίρνουν πρωταθλήματα και αυτά που δεν είχαν τίτλους να κατακτήσουν» ήταν η δήλωση-υπόσχεση του Πέτρου Κόκκαλη, που ανεβάζει την αισιοδοξία και τον πήχη στους «ερυθρολεύκους». Αλλωστε, τα πέντε χρόνια χωρίς πρωτάθλημα είναι πολλά για την ομάδα του Πειραιά, που ήδη έκανε αισθητή την παρουσία της με τη μεταγραφή του Ιβάν Μίλκοβιτς, που έγινε υπό την προεδρία του Λεωνίδα Θεοδωράκη, αλλά σε αυτή συνέβαλαν οικονομικά τόσο ο Βαγγέλης Μαρινάκης όσο και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, σκοπεύει να βαδίσει ενωμένος, υπό την προεδρία του Πέτρου Κόκκαλη, ενώ στο «ερυθρόλευκο» ΤΑΑ επιστρέφει πιο ενεργά και ο Στέλιος Κούβαρης.

Η γυναικεία ομάδα θα πορευτεί με τη στήριξη των Μάριου Κάτσικα και Θωμά Λιακουνάκου που χρηματοδοτούσαν το τμήμα, ενώ υπάρχει πάντα και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος που εκλέχθηκε στο νέο ΔΣ του Ερασιτέχνη.

Σκοπός της νέας διοίκησης είναι να ρίξει το βάρος και στα τμήματα υποδομής θέλοντας να δημιοργήσει έναν ισχυρό κορμό για τα επόμενα χρόνια.

Παράλληλα, οι αλλαγές στη διοίκηση φέρνουν και την αντικατάσταση του Παύλου Σιούφα στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΑΠ, ο οποίος δήλωσε την παραίτησή του. Ετσι, στην ένωση θα περιμένουν το ΤΑΑ Ολυμπιακός για το νέο μέλος που θα εκπροσωπήσει την ομάδα.



Δεν υπάρχουν σχόλια: