Δευτέρα 7 Ιουλίου 2008

ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ Ο ΟΥΡΝΑΟΥΤ


Παίχτης του Ολυμπιακού είναι ο Τίνε Ουρνάουτ (20χρ., 2μ01) καθώς συμφώνησε να έρθει δανεικός στο λιμάνι καθως κανονικά ανήκει στην Πιασέντζα αλλά φέτος θα αγωνίζεται με τα ερυθρόλευκα της ομάδας μας!

Η Πιατσέντζα απέκτησε την Δευτέρα (07/07) τα πλήρη δικαιώματα του νεαρού ακραίου από την Μπλεντ και έχει έρθει σε συμφωνία με τους «ερυθρόλευκους» για τον δανεισμό του για ένα χρόνο, καθώς ο Ουρνάουτ δεν μπορεί να παίξει λόγω ηλικίας στο ιταλικό πρωτάθλημα τη νέα σεζόν. Υπάρχει πάντως ενδεχόμενο σε περίπτωση που το θελήσει η ιταλική ομάδα να μείνει και δεύτερη σεζόν στους Πειραιώτες.

Παρά το μικρό της ηλικίας του, ο Ουρνάουτ έχει αγωνιστικές εμπειρίες που απέκτησε τόσο με την πρώην ομάδα του όσο και με την Εθνική Σλοβενίας. Με τη Μπλεντ κατέκτησε το 2007 τον τίτλο στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση, το τότε Top Teams Cup ενώ πέρσι έπαιξε με την ίδια ομάδα στο Champions League.


Για ακόμα μια φορά να δώσουμε τα συγχαρητήρια στην διοίκηση γιατί μας έχει εκπλήσει όλους!!! Απλά μπράβο!

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

o urnaut einai ena ap ta megalytera talenta stin europi. Kalyteros epi8etikos sto top teams cup sta 19 tou, krima pou de 8a ton exoume gia kairo mazi mas alla tetoio talento etsi ki allios de 8a mporousame na to kratisoume...

Ανώνυμος είπε...

pwpw, apo ekei pou den eixame ka8olou
akraious fetos exoume rivera, urnaut,
karypidh, xristofidelh, djuric... na doume poios 8a prwtopai3ei.
me tous kentrikous ti ginetai, eimaste kalymenoi me markez, soultanopoulo kai karagiannh?
mou fainetai kapws anisa sthmenh h omada.

Βασίλης Στοάκης είπε...

mickey 7 πραγματικά με την έλευση του Ουρνάουτ κάναμε φοβερά άκρα.. ΑΝαφορικά με το κέντρο νομιζω ότι είμαστε καλοί με Μάρκεζ και Σουλτανόπουλο ... Ας πάρουν ευκαιρίες οι Έλληνες!

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα με καλή διάθεση να διατυπώσω μια ένσταση για την ψηφοφορία που βρίσκεται σε εξέλιξη. Το συγκεκριμένο ερώτημα έχει πολλές παραμέτρους και μπορεί από τον καθένα να ερμηνευθεί διαφορετικά. Τι θέλω να πω: Για μένα ο Μπερνάρντι ήταν σαν όνομα ο μεγαλύτερος παίχτης που πέρασε από την ομάδα. Και έκανε κάτι απίστευτα πράγματα στους λίγους αγώνες που έπαιξε και τον παρακολούθησα. Όμως πως να τον ψηφίσεις, όταν η προσφορά του ήταν ελάχιστη; Από την άλλη ο Μίλκοβιτς σαν όνομα είναι top. Αλλά ακόμη δεν τον έχουμε δει, δεν ξέρουμε τι θα δώσει τελικά. ΑπόΕπιπλέον,πόσοι θυμούνται τον Ερνάντες, με τον οποίο πήρε ο Θρύλος το πρώτο του ευρωπαϊκό τρόπαιο; Ο Μίγιτς, σαν λίμπερο αδικείται, αφού η δουλειά του είναι αθόρυβη, ενώ ο Γιορντάνοφ αδικείται από το γεγονός οτι έπεσε στην χειρότερη τριετία της ομάδας.
Πιστεύω λοιπόν, οτι θα ήταν καλύτερο να άνοιγε ένα post και να έγραφε ο καθένας τον παίχτη που επιθυμούσε αιτιολογώντας το παράλληλα. Διαφορετικά δεν γνωρίζουμε το κριτήριο ψήφου. Καλή συνέχεια!

Βασίλης Στοάκης είπε...

Φίλε Τζίμυ πολύ σωστή η επισήμανση σου .. Στόχς του γκάλοπ είναι να βάλουν τον αγαπήμενο τους παίχτη σε συνάρτηση με την φήμη. Πάντως το ποστ με τους αγαπημένους παίχτες θα γίνει!!!

Ανώνυμος είπε...

Kaloi oloi autoi, o enas itan talento tote (ernantes), o allos ir8e sta geramata kai den ekane APOLYTWS TIPOTA (mpernanti), o tritos de voi8ise ousiastika (yordanof) kai kapoioi alloi itan megala onomata alla den edosan to kati parapano (bilnte, gatin, klp).
paixtis me tin prosfora kai to onoma tou milinkovits den exei ksanaperasei ap to 8rylo. Telos!

Βασίλης Στοάκης είπε...

Θυμάμαι ότι περίμενα να έρθει ο Ολυμπιακός στην Ορεστιάδα οταν ήμουν 4-6 ετών για να πάω στην ταβέρνα που έτρωγαν για να βγω φωτογραφίες και να πάρω αυτόγραφα.. Θυμάμαι την εντύπωση που με προκάλεσε το δίδυμο Ερνάντεζ και Σάντζεζ! Όταν κοιτώντας τους σαν βλάκας ο Σ¨αντσεζ μ εκλεισε το μάτι ήμουν καταενθουσιασμένος!!! Τώρα στο θέμα μας πιο πολύ προσέφερε κατά την γνώμη μου ο πρίγκιπας Μιλίνκοβιτς..!!! Απλά είχε την ατυχία να πέσει στον πολύ ΚΑΛΟ Ηρακλή και οι τραυματισμοί μας είχαν στερήσει εναν εγχώριο τίτλο! Δεν πειράζει.. Φέτος νομίζω είναι η σειρά μας! Ηρθε η ώρα να δείξει ο Μίλκοβιτς το ταλέντο του....

Ανώνυμος είπε...

Το ζήτημα είναι το εξής: πράγματι φέτος έχουμε το καλύτερο ρόστερ των τελευταίων αρκετών χρόνων. Έχουμε ανέβει τουλάχιστον ένα επίπεδο πάνω. Χωρίς την παραμικρή διάθεση για γκρίνια (αν μη τι άλλο δεν είναι φέτος η χρονιά για τέτοια) μια-δυο παρατηρήσεις: όντως, φαίνεται να λείπει ακόμα ένας κεντρικός, όχι απαραίτητα σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Χρονιά με 3 κεντρικούς δύσκολα βγαίνει, και ο Τζούριτς δεν πρέπει να καεί με αλλαγές θέσεων. Δεύτερη παρατήρηση: Ο Ιβαν ο Τρομερός αλλάζει σίγουρα τις ισορροπίες, αλλά θα πρέπει να ληφθεί μέριμνα γιατί αλλάζουν και οι ισορροπίες στο ρόστερ, στον αρχικό σχεδιασμό για το οποίο ο Μίλκοβιτς δεν υπήρχε. Το αποτέλεσμα είναι σε ακραίους + διαγώνιους (αθροιστικά) να παρατηρείται πολυκοσμία. Ο προπονητής θα πρέπει να το λύσει, κρατώντας τις ισορροπίες, αλλά η πείρα έχει δείξει ότι τόσο εκτεταμένο ροτέισον δεν είναι πάντα καλό. Τρίτη παρατήρηση: Φέτος θα πρέπει να προσεχτεί ιδιαίτερα ο Τζούριτς (αλλά και ο Κουζούνης), να μην είναι απλή αναφορά στο φύλλο αγώνα, αφού θα πρέπει να στηθεί η ομάδα με ορίζοντα τουλάχιστον 3ετίας και αυτός θα πρέπει να είναι στήριγμα.
Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι φέτος η χρονιά δεν θα είναι πάλι μια από τα ίδια. Η ομάδα είναι και πάλι ικανή για πολύ μεγάλα πράγματα, και θα πρέπει να τη στηρίξουμε με την παρουσία μας στο γήπεδο (όχι όπως τα τελευταία χρόνια...)

Ανώνυμος είπε...

Πάντως οι περισσότερες ομάδες με τρεις κεντρικούς βγάζουν τη χρονιά. Ο τέταρτος κατά τη γνώμη μου είναι πολυτέλεια, και πέρσι τέσσερις είχαμε, αλλά δεν αξιοποιήθηκαν σωστά.

Βασίλης Στοάκης είπε...

Παιδιά είμαι πολύ χαρούμενος που βλέπω ότι ασχολείται κόσμςο πραγματικά με το βόλει γιατί όλοι οσοι γράφετε φαίνεται πως πονάτε την ομάδα και μου δίνεται δύναμη να συνεχίσω πιο δυναμικά!

Ανώνυμος είπε...

Το βόλεϊ είναι πολύ ωραίο άθλημα και πολύ θεαματικό όταν το παρακολουθείς από κοντά. Τι να κάνουμε όμως, τον πολύ κόσμο τον μαγεύει το ποδόσφαιρο.
Πάντως η ιδέα να καθιερωθεί ο Τζούριτς ως κεντρικός δε θα ήταν άσχημη. Διαγώνιος αποκλείεται να παίξει (το είπε κι ο Κρίστιανσον) και λογικό είναι, ακραίους πάλι έχουμε αρκετούς, οπότε ίσως στη θέση του κεντρικού να έχει περισσότερες ευκαιρίες. Απλά αντιμετωπίζει το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν όλοι οι πολυσύνθετοι παίχτες - σε όλα τα αθλήματα- μέχρι να βρει την καλή του θέση.
Ο Κουζούνης παιδιά μόνο λίμπερο μπορεί να παίξει. Ακραίος με ύψος 1.85 στο σύγχρονο βόλεϊ δε νοείται!