Τετάρτη 30 Ιουλίου 2008

ΙΒΑΝ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ






Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν την χαρά μας ,τη συγκίνηση μας . Βαγγέλη Μαρινάκη και αφανή ήρωα Παναγιώτη Αγγελόπουλε σας ευχαριστούμε.. Δεν ξέρω πώς να περιγράψω την χαρά μου! Δεν μπορώ να γράψω τίποτα περισσότερο παρά μόνο σας παραπέμπω να κοιτάξετε το χαμόγελο του Βαγγέλη Μαρινάκη(που κάποιοι τον έδιξαν). ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ρε γαμώτο Ολυμπιακός. Επίσης σας παραπέμπω στο πρώτο δημοσίευμα του blog. Νομίζω ότι δεν χωράνε λόγια τέτοια στιγμή. Ο στόχος που είχε θέσει το blog επετεύχθη. Τώρα να μιλήσουνε και στα τάραφλεξ...
31 Μαιου 2008
Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π έχει μεγάλη δυναμική... Τα τελευταία χρόνια κάποιοι κύριοι(Διοίκηση,προπονητές,διαιτητές) καταφεραν να κάνουν τον Ολυμπιακό μικρό σύλλογο.. Ο ολυμπιακός έχει φέρει 2 Ευρωπαικά είτε το θέλουνε είτε οχι την ίδια ώρα που κάποιοι δεν μπορούν να αγγίξουν ούτε φαιναλ 4.. Πλέον θα έχουν όλοι αυτοί αντιπάλους και εμάς, που αγαπάμε τον Ολυμπιακό και το βόλει... Με συνεχείς ενημερώσεις και πληροφορίες θα ενημερώνουμε,θα σχολιάζουμε και θα κατακρινουμε τα τεκτενόμενα στο Θρύλο της καρδιάς μας!

εξελίξεις και στις γυναίκες!
Ο Κώστας Τσίγκος, νταμπλούχος με τον Παναθηναϊκό το 2007, είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο των Γυναικών του Ολυμπιακού εφόσον δεν έρθει σε συμφωνία με τον Γιάννη Νικολάκη. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μιλήσει ήδη με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής Γυναικών, ο οποίος εμφανίζεται θετικός στο να γυρίσει στου Ρέντη (υπήρξε προπονητής στους Ανδρες), ωστόσο δεσμεύτηκε να μιλήσει πρώτα με τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ Θανάση Μπελιγράτη. Εφόσον δοθεί το «ΟΚ» για παράλληλη συνεργασία, ο Νικολάκης θα πιάσει αμέσως δουλειά, ενώ σε αντίθετη περίπτωση ο Ολυμπιακός θα συμφωνήσει με τον έμπειρο τεχνικό, Κώστα Τσίγκο.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΙΒΑΝ!!!!!!Ζουμε ιστορικες στιγμες.Ευχαριστουμε τον αγνο στρατιωτη του ΘΡΥΛΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ,τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ καθως και ολους οσους συνεβαλαν σε αυτη τη μεγαλη επιτυχια.Ναι και τον κυριο Θεοδωρακακη.Τωρα ηρθε η ωρα να κανουμε και εμεις ως κοσμος το χρεος μας και να μην ξαναφησουμε την ομαδα μονη της,σε αδειο κλειστο.

Ανώνυμος είπε...

autoi pou edioksan ton marinaki ka8ontan dipla tou simera... alla den peirazei perasmena ksexasmena... pame gia alla KALYTERA!