Κυριακή 13 Ιουλίου 2008

ΠΕΝΘΟΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Μανώλης Τσαχειλίδης έχασε τη μάχη με τον θάνατο και έφυγε το πρωί από τη ζωή, σε ηλικία μόλις 70 ετών.

Ο εκλιπών άφησε πίσω του την πολυαγαπημένη του σύζυγο, Ζαχαρούλα, τα δύο παιδιά του, τον διεθνή διαιτητή Γιάννη Τσαχειλίδη και την Ανθούλα και δύο εγγόνια, τα παιδιά του Γιάννη, Μανώλη και Παναγιώτη.

Ο Μανώλης Τσαχειλίδης πέθανε από ανακοπή της καρδιάς και αφού βρισκόταν στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου «Ερυθρός Σταυρός», όπου είχε εισαχθεί επειγόντως την περασμένη Τετάρτη. Πάλεψε για να κρατηθεί στη ζωή αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει

Η κηδεία του θα γίνει Δευτέρα στις 17.30 από το νεκροταφείο του Παλαιού Φαλήρου, όπου συγγενείς, φίλοι, παράγοντες του αθλητισμού και του επιχειρηματικού κόσμου θα πουν το στερνό αντίο στον άνθρωπο που είχε αφιερώσει ανιδιοτελώς τη ζωή του στον αθλητισμό.

Ο Μανώλης Τσαχειλίδης είχε γεννηθεί το 1938 και είχε αναπτύξει έντονη κοινωνική και αθλητική δραστηριότητα, καθώς είχε διατελέσει έφορος του ερασιτέχνη Ολυμπιακού, τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και το βόλεϊ, ενώ αργότερα όταν το ποδόσφαιρο έγινε επαγγελματικό διετέλεσε μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ Ολυμπιακός και ακολούθως υπηρέτησε από πολλά πόστα (έφορος, αντιπρόεδρος και πρόεδρος) την ΠΑΕ Ιωνικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: