Παρασκευή 4 Ιουλίου 2008

ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΘΑΥΜΑ, ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΓΚΕΡΙΤΣ


Ο Ιβαν Μίλκοβιτς είναι πολύ κοντά στον Ολυμπιακό. Μπορεί να ακούστηκε σαν αστείο την πρώτη φορά ωστόσο είναι πραγματικότητα!!!

Η μάνατζερ του παίκτη Μίρα Πόλιο, η οποία πολλές φορές στο παρελθόν έχει εκμεταλλευτεί τις προτάσεις των ελληνικών συλλόγων για να ανεβάζει τα κασέ των πελατών της, δεν τήρησε την υπόσχεσή της να δώσει απάντηση μέσα στη χθεσινή ημέρα. Και σαν να μην έφτανε αυτό, ιταλικό σάιτ του βόλεϊ παρουσιάζε από χθες το μεσημέρι τον Μίλκοβιτς ως μεταγραφικό στόχο της Μόντενα. Πληροφορίες από τη γειτονική χώρα αναφέρουν ότι ο ιταλικός σύλλογος πράγματι ενδιαφέρεται, αλλά δεν μπορεί να φτάσει την προσφορά του Ολυμπιακού, καθώς αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, όμως διαπραγματεύεται με την Πόλιο και δύο μπασκετμπολίστες.

Μαζί με Γκέριτς

Η διοίκηση του Ολυμπιακού μόλις πληροφορήθηκε το ενδιαφέρον της Μόντενα και προκειμένου να δείξει τις προθέσεις της έναντι του αθλητή αλλά και της μάνατζέρ του έδωσε τα... ρέστα της. Από τα 450.000 ανέβηκε στο μισό εκατομύριο ευρώ, ενώ όταν η Πόλιο έθεσε και θέμα για πακέτο συνεργασίας με τον διεθνή Σέρβο κεντρικό Αντρια Γκέριτς η διοίκηση του Ολυμπιακού δεν έκανε πίσω. Υποσχέθηκε άλλα 200.000 ευρώ για να αποκτήσει τον Γκέριτς στη θέση του Βενεζουλεάνου Μάρκεζ, που έχει συμβόλαιο.( Κάτι το οποίο το θεωρώ λάθος,δηλαδή να φύγει ο Μάρκεζ) Επειτα από αυτή την πρόταση ο Ολυμπιακός σπάει όλα τα κοντέρ, αφού ποτέ στο παρελθόν ελληνική ομάδα δεν έχει φτάσει τόσο ψηλά στις προσφορές της.

Η υπομονή έχει και όρια

Οπως, όμως, έλεγαν χθες το βράδυ παράγοντες του Ολυμπιακού, η υπομονή έχει και όρια και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να γίνει καλύτερη προσφορά από το μισό εκατομύριο ευρώ. Ο Ολυμπιακός μιλάει εκ του ασφαλούς, διότι έχει ήδη συμφωνήσει με τον Βενεζουελάνο διεθνή διαγώνιο Κάρλος Τεχέδα, ενώ υπάρχει το συμβόλαιο του Μάρκεζ.


Οι παίδες του Ολυμπιακού κέρδισαν χθές τον κύδων Χανίων με 3-0 .. Τα σετ: 25-17, 25-10, 25-11

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πόσο χρονών είναι ο Γκέριτς; Και κυρίως, που έπαιξε πέρσι;

Ανώνυμος είπε...

31 paizei sti matserata. Mas ton eixan proteinei kai persi

Ανώνυμος είπε...

ελπιζω... ελα ρε παιχταρα..

Ανώνυμος είπε...

thn trith apantaei, to leei to sport24

Ανώνυμος είπε...

hr8e :)

Ανώνυμος είπε...

Το θαύμα έγινε. Τώρα εξηγείται πως έγινε και βρέθηκαν τόσα λεφτά! Μαρινάκης-Αγγελόπουλος!

Ανώνυμος είπε...

Και ο μεταγραφικός... πυρετός συνεχίζεται στον Ολυμπιακό. Μάλιστα, τις επόμενες ημέρες αναμένεται στην Ελλάδα ο Σέρβος κεντρικός, Άντριαν Γκέριτς, καθώς η μάνατζερ του παίκτη Μίρα Φόλιο (μάνατζερ και του Μίλκοβιτς) φαίνεται να τα έχει βρει σε όλα με τους «ερυθρόλευκους».
Στο μεταξύ στο άμεσο μέλλον πρόκειται να ξεκαθαρίσει ποιος από τους Κάρλος Τεχέδα ή Νίκο Ρουμελιώτη θα αποχωρήσουν από τους «ερυθρόλευκους» καθώς αγωνίζονται στην ίδια θέση με τον Ιβάν, ενώ αν αποκτηθεί και ο Γκέριτς, πιθανότατα θα αποχωρήσει ο Μάρκεζ.

pws einai ta pragmata me tous ksenous? de ginetai na meinoume me roumeliwti-geric-markez?

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ Ο ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ ΙΒΑΝ ΜΙΛΚΟΒΙΤΣ!!!ΓΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΙΜΗ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ.ΔΙΧΩΣ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ Ο Νο1 ΔΙΑΓΩΝΙΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΦΟΥΛ ΓΙΑ ΤΡΕΜΠΛ!!!

Ανώνυμος είπε...

o roumeliotis apokleietai na meinei... kai to idio mallon isxyei kai gia markes... alla xalali! Toulaxiston min tous parei o vazelos...