Τετάρτη 4 Ιουνίου 2008

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ Ο ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ


Ο Άκης Χατζηαντωνίου αποχαιρετάει τον Ολυμπιακό και πιθανότερος αντικαταστάτης του είναι ο Νίκος Καραγιάννης ή ο Μιχάλης Κόβατς. Ένας από αυτούς τους δύο θα πλαισιώσουν τους Μάρκεζ και Σουλτανόπουλο. Στασιμότητα υπάρχει στο θέμα του διαγωνίου καθώς ο Νίλσον θέλει χρόνο , ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να περιμένει πολύ και έτσι ισως στραφεί σε άλλες λύσεις. Ωστόσο ο Νίλσον είναι πολύ καλή λύση. Τέλος η διοίκηση περιμένει την απάντηση του Χοσέ Ριβέρα και φυσικά το τι μέλει γενέσθαι με το προσύμφωνο που έστειλε στην Πάτρα. Παράγοντες του Ολυμπιακού υποστηρίζουν πως η συμφωνία του Κρίστιανσον και το συμβόλαιο με τον Πορτορικανό Χοσέ Ριβέρα θα είναι τα μεγάλα «όπλα» του Λεωνίδα Θεοδωρακάκη εν όψει των εκλογών στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό. Το σημαντικό είναι πως υπάρχει πλεον φως στην ομάδα μας

Υ.Γ. Καλή επιτυχια στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού που σήμερα αγωνίζεται με τον Παναθηναικό. Υπομονή και δύναμη και όλα θα πάνε καλα. Βέβαια όπως και στο βόλει(4ος τελικός γυναικών Ολυμπιακός-Παναθηναικός και η αδικαιλόγητη διακοπή του αγώνα από τον γνωστό και μη εξαιρεταίο κύριο Γεωργουλέα που δεν διέκοψε καμιά φορά αγώνα του Παναθηναικού στη ζούγκλα) έτσι και στο μπάσκετ υπάρχει μεγάλη εύνοια στους τριφυλοφόρους και ασυλία στα "ντου" των αδερφών Γιαννακόπουλων που το έχουν για χόμπι πλεόν αυτό.
Υ.Γ.2 Στο βόλει γυναικών δεν το πήρε ο καλύτερος αλλά ο πιο διπλωμάτης αλλά φέτος τα ψεμματα τελειώνουν και στο τμήμα των γυναικών και σε αυτό των ανδρών.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

2 ομαδες ποναω πιο πολυ. Την ομαδα μας του μπασκετ και την ομαδα βολλευ γυναικων.
Περιμενω λιγες αλλα δυνατες μεταγραφες στις γυναικες κυριως απο ξενες παιχτριες.
Αν χασαμε το πρωταθλημα απο τον παο φετος ηταν καθαρα λογω απειριας.

Βασίλης Στοάκης είπε...

Έτσι είναι φίλε μου , ο Ολυμπιακός δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο αλλά και βόλει και μπάσκετ και πόλο.. Πιστεύω ότι φέτος θα το κατακτήσουμε το πρωτάθλημα.. Θα έχουμε σύντομα ενημέρωση για το βόλει γυναικών..

Ανώνυμος είπε...

re bill. me ti dioiikisi ti ginete re?etsi re red7white.gia basket min fovasai kai toso alla stos gunaikes xreiazontai simantikes kai aksiologes pros8ikes