Δευτέρα 9 Ιουνίου 2008

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΑΠ

«Άνθρωπος που πουλάει αντί πινακίου φακής της υπογραφή του, δεν έχει θέση στην ομάδα μας. Δεν έχουμε καμία απολύτως ανάγκη τον αθλητή Χοσέ Ριβέρα, που δεν ξέρει ή δεν μπορεί να τιμήσει την υπογραφή του. Άλλοι φαίνεται ότι έχουν την ανάγκη του καθώς είναι προφανές ότι τους ταιριάζει.

Στην ΕΑΠ Λουξ τέτοιου χαρακτήρα αθλητές είναι ανεπιθύμητοι. Θέση στην δική μας ομάδα έχουν μόνο αθλητές με ήθος και αξιοπρέπεια.

Στη σύγχρονη ανθρώπινη κοινωνία, μέρος της οποίας είναι και η αθλητική κοινότητα, καλό θα ήταν να μην ισχύουν και να μην εφαρμόζονται οι νόμοι της ζούγκλας, που κάνουν τους παίκτες να μοιάζουν με μέλη κοπαδιού, που «άγει και φέρει κατά περίπτωση ο καλός ποιμήν».

Αυτή είναι η ανακοίνωση της συμπαθέστατης κατά τα αλλα Αχαικής ομάδας. Οκ δεν έχει ανάγκη από τέτοιους παίχτες. Το ότι τόσο καιρό το έπαιζε άνετη και σίγουρη χωρίς να κάνει κάτι νομίζω ότι χρεώνεται στη διοίκηση της Πάτρας. Ο Ολυμπιακός έχει βρεθεί θύμα σε παρόμοια περίπτωση( του Γάλλου λίμπερο Ενό) και χρεώθηκε σε λάθος χειρισμό της διοίκησης και όχι στην Ρόμα που δεν εχασε την ευκαιρία και φυσικά ούτε στον ίδιο τον παίχτη.. Επομένως ας το παραδεχτεί η διοίκηση οτι έχασε ένα μεγάλο επικοινωνιακό παιχνίδι... Ο Ολμυπιακός έχασε αρκετά, καιρός πλέον να πάρει την εκδίκηση του... Όσο για το ήθος της Πάτρας ας το αφήσουμε στην ακρη!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

akou re ti lene ta noumera! To Yordanov pws ton pirane arages?

Βασίλης Στοάκης είπε...

συμφωνώ φίλε μου
Η Πάτρα ας ελέγξει λίγο το σπίτι της και μετά ασ ασχοληθεί με άλλους...Θα χαρώ να τα ξαναπουμε!