Κυριακή 8 Ιουνίου 2008

ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΕΝΕΦ

Ο Ολυμπιακός στοχεύει στην απόκτηση του Βούλγαρου Πένεφ. Πρόκειται για τον 24χρονο ακραίο της Λουκόιλ Νεφτοχιμίκ ο οποίος απέκτησε θέση στην Εθνική ομάδα της Βουλγαρίας φέτος και σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης της γειτονικής χώρας, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Είναι μια προσωπική επιλογή του Κρίστιανσον( ο οποίος ανακάλυψε πέρυσι τον Αλεχ Άχρεμ). Για τον Πένεφ ενδιαφέρεται και η Ε.Α.Πατρών. Περα από αυτό , στασιμότητα υπάρχει στο θέμα του διαγωνίου
Δηλώσεις Καραγιάννη στο sportfm.gr
Ερωτηθείς για το ποια είναι τα συναισθήματα και οι προσδοκίες του με τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, ο Νίκος Καραγιάννης δήλωσε: «Φυσικά και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα παίξω σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός. Και με κάνει ακόμα πιο χαρούμενο το γεγονός ότι ήταν επιθυμία και του προπονητή μου και της διοίκησης να έλθω στην ομάδα. Οι προσδοκίες μου είναι να πρωταγωνιστήσει και πάλι η ομάδα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Θα υπερβάλω εαυτόν για να δώσω ό, τι καλύτερο μπορώ στον Ολυμπιακό». Όσον αφορά τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν στον πειραϊκό σύλλογο για να επανέλθει στο δρόμο των επιτυχιών, ο έμπειρος κεντρικός υπογράμμισε: «Είναι θετικό που επιλέχθηκε για προπονητής ο κ. Κρίστιανσον. Είναι ένας καταξιωμένος τεχνικός σε όλη την Ευρώπη και θα βοηθήσει πολύ την ομάδα. Ελπίζω ότι θα γίνουν και οι επιλογές που χρειάζονται».

Αναφερόμενος στην εμπειρία που έχει αποκτήσει τόσα χρόνια στο χώρο, φορώντας μάλιστα τις φανέλες κάποιων εκ των μεγαλύτερων ομάδων, όπως του Παναθηναϊκού, του Άρη, του ΠΑΟΚ και τώρα του Ολυμπιακού, ο Έλληνας διεθνής τόνισε: «Βασικά η εμπειρία μου, μου λέει ότι η μεταγραφική περίοδος δεν μπορεί να κρίνει τον πρωταθλητή. Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Δεν αρκούν μόνο τα μεγάλα ονόματα για να πάρεις τα τρόπαια. Έχουμε δει άλλωστε ότι τα αουτσάιντερ έχουν πάρει πρωτάθλημα».

Κλείνοντας, έκανε λόγο και για την Εθνική Ελλάδος και έδειξε αισιόδοξος ότι θα καταφέρει κάτι καλύτερο στο προσεχές Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. «Θεωρώ ότι μπαίνουν κάποιες βάσεις αυτό τον καιρό. Βλέπω ότι ενσωματώνονται στην ομάδα παίκτες με εμπειρία. Παρατηρώ ότι υπάρχει πρόοδος. Θέλει χρόνο όμως η ομάδα. Ελπίζω ότι θα πάρουμε πολύ καλύτερη θέση απ’ αυτή που είχαμε την προηγούμενη φορά. Τώρα εγώ είμαι στην ομάδα του Euroleague. Αποτελείται από παιδιά που έχουν μέλλον μπροστά τους. Είναι όλοι τους αθλητές με εμπειρίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: