Σάββατο 28 Ιουνίου 2008

BOMBA ME ΜΙΛΚΟΒΙΤΣ??


Δημοσιεύματα του τύπου φέρνουν τον Ολυμπιακό να ενδιαφέρεται για να προσθέσει στο ρόστερ τον Μεγάλο Σέρβο διαγώνιο Ιβάν Μίλκοβιτς.. Ωστόσο ο Ολυμπιακός δεν εχει διοίκηση ( ακούγεται οτι πρόεδρος στον ερασιτέχνη θα είναι ο Πέτρος Κόκκαλης) και μου φαίνεται δύσκολο να δωθούν στον Μίλκοβιτς τα χρήματα που ζητάει.. ϊδωμεν! Πάντως αν έρθει προκειται για μεγάλο ΠΑΙΧΤΑΡΑ και θα βοηθησει πολύ την ομάδα αλλά ας μην δεχομαστε άκριτα ότι διαβάζουμε...

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χλωμό, πολύ χλωμό!!! Το κασέ του είναι γύρω στις 600.000, τρελά λεφτά για αθλητή του βόλεϋ. Εκτός κι αν ο Πέτρος μπει αποφασισμένος-κι αν τον αφήσει φυσικά ο πατέρας του.

Βασίλης Στοάκης είπε...

Κοιταξε δεν πιστεύω ότι ο Κόκκαλης θα ενδιαφερθεί για το βόλει το οποίο δεν έχει να του προσφέρει κάτι οικονομικά. .. Δυστυχώς είναι δύσκολο να τον δούμε στα κόκκινα αλλά όσο ζούμε ελπίζουμε...

Ανώνυμος είπε...

η χτεσινή Sportday έλεγε για πρόταση 400.000 ευρώ...

Βασίλης Στοάκης είπε...

φίλε μου είχα διαβάσει για αυτή την προσφορά ωστόσο μου φαίνεται δύσκολ0ο να ερθει ο Ιβαν ο τρομερός με 400.000 ! Πάντως μακάρι!!

Ανώνυμος είπε...

όταν δεν είσαι διατεθειμένος να δώσεις 600.000 στον Μίλκοβιτς και σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες κινήσεις που έκανες να γίνεις το φαβορί για το πρωτάθλημα τότε είσαι άξιος της μοίρας σου..
δυστυχώς

Ανώνυμος είπε...

Απορω.. Τοσα λεφτα εχει ο Ολυμπιακος σαν συλλογος γενικοτερα και δεν μπορουν να δοθουν 2-3 εκ ευρω για ενα ολοκληρο τμημα και να τα σαρωσουμε ολα? Μα κανεις δεν ενδιαφερεται?
Φταιμε κι εμεις..

Ανώνυμος είπε...

egine protash 450.000