Δευτέρα 9 Ιουνίου 2008

ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΕΧΕΔΑ,ΘΕΛΕΙ ΟΥΡΝΑΟΥΤ


Τον Τεχέδα ψάχνει ο Ολυμπιακός αλλά δεν τον βρίσκει. Σύμφωνα με τον μάνατζερ του παίκτη, είναι αδύνατο να βρεθεί στο τηλέφωνο προκειμένου να του μεταφέρει την πρόταση των «ερυθρολεύκων» ενώ μέχρι την Κυριακή δεν είχε απαντήσει ούτε στα ηλεκτρονικά μηνύματα. Οι Πειραιώτες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Βενεζουελάνο διαγώνιο που πέρυσι αγωνίστηκε στην ΑΕΚ αλλά κάτι παρόμοιο με αυτό που συμβαίνει με τον Τεχέδα, συνέβη και στην περίπτωση του Πορτορικανού ακραίου, Χοσέ Ριβέρα τον οποίο έψαχναν όλοι αλλά δεν έβρισκαν κι εκείνος έστειλε προσύμφωνο στην Πάτρα.
Τουλάχιστον, φαίνεται να προχωράει θετικά το θέμα του 21χρονου ακραίου, Τίνε Ούρναουτ. Ο Άντερς Κρίστιανσον έχει εξασφαλίσει το «ok» της Πιατσέντσα ώστε να αγωνιστεί την ερχόμενη σαιζόν στον Ολυμπιακό ο ταλαντούχος παίκτης κι έτσι απομένει να επισημοποιηθεί η συμφωνία.
Το μάτι του Κρίστιανσον κόβει και σίγουρα εχει περισσότερες επιλογές από τον Δρίκο. Το σημαντικό είναι ότι ο Σουηδός έχει πλάνο και μπορεί να δουλέψει και με τους νέους αρκεί να τον πιστέψουν

Δεν υπάρχουν σχόλια: