Τετάρτη 18 Ιουνίου 2008

ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΟΣ??


Πληροφορίες που έχω συλλέξει αναφέρουν ότι ο Ιβάν Μάρκεζ έχει μιλήσει με την διοίκηση και τους έχει πληροφορήσει ότι μπορεί να αγωνιστεί και ως διαγώνιος.. Εφόσον γίνει αυτό δεκτό τότε σίγουρα η ομάδα θα κινηθεί για κάποιον καλό κεντρικό. Επίσης μια πληροφορία που δεν νομίζω να γνωριζουν πολλοί είναι πως ο Κάρλος Τεχέδα έχει συμφωνήσει και θα αγωνίζεται του χρόνου στην Λαμία.. Και οι δύο πληροφορίες δεν είναι σίγουρες ωστόσο προσπαθώ να σας ενημερώσω με ασφάλεια ( όσο το δυνατόν μεγαλύτερη) και γρήγορα για να μαθαίνετε στο παρα 5 αυτά που άλλοι μαθαίνουν και 10! Όλα πλέον εξαρτώνται από την διάθεση του Κρίστιανσον να ρισκάρει ή οχι..

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

I agree with you about these. Well someday Ill create a blog to compete you! lolz.

Ανώνυμος είπε...

Για να είμαι ειλικρινής δεν ενθουσιάζομαι με την προοπτική να παίξει διαγώνιος ο Μάρκες. Κάποτε είχε γίνει το ίδιο με τον Τσακιρόπουλο και δεν ήταν και πολύ ελκυστικό το αποτέλεσμα...
Βέβαια, όπως έχει διαμορφωθεί το ρόστερ και γενικά όπως έχουν τα πράγματα, κάπου θα υπάρχει κενό. Ή στους μπλοκέρ ή στους διαγώνιους. Για να δούμε...

Ανώνυμος είπε...

Γεια σας και συγχαρητηρια για το πολυ ενδιαφερον και ενημερωτικο μπλογκ.Για να ειμαι ειλικρινης μου ακουγεται περιεργη η σκεψη να αγωνιστει διαγωνιος ο Μαρκεζ.Δε λεω οτι μπορει να μη πιασει αλλα π.χ. Γιορντανοφ η Σοπς αποκλειεται να γινει.Στη θεση αυτη απαιτειται παικτης που να πυροβολει.Να ξελασπωνει την ομαδα στις δυσκολες στιγμες.Δε ξερω.Θα δειξει.Πλεον στην ομαδα υπαρχει κανονικος προπονητης οποτε ας του δειξουμε εμπιστοσυνη.Το μονο που ευχομαι ειναι να μην αναγκαζεται ο Κριστιανσον να προβαινει σε αλχημειες λογω του...αδειου ταμειου.

Βασίλης Στοάκης είπε...

Φίλε jimy και Χρήστο είναι λογικό να υπάρχουν αντιρρήσεις για την μεταφορά του Μάρκεζ. Και εγώ θεωρώ ότ ιδεν έπρεπε να φύγει ο Γιορντάνοφ και τώρα τρέχουμε να βρούμε παίχτες.. Ο χρόνος θα δείξει..Θεωρώ πως πρέεπι να βρούμε έναν καλό διαγώνιο..