Τρίτη 10 Ιουνίου 2008

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΧΟΣΕ


Μία μέρα μετά την επισημοποίηση της απόκτησης του Χοσέ Ριβέρα από την ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, ο 31χρονος έκανε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, τονίζοντας το πόσο σημαντικό είναι να επιστρέψει στις επιτυχίες η ομάδα του Πειραιά. «Είναι τιμή μου να είμαι μέλος της ομάδας που έχει τόσο μεγάλη ιστορία, τόσο στο ελληνικό βόλεϊ όσο και στον ευρωπαϊκό χώρο, και είναι πασίγνωστη σε όλο τον κόσμο. Θέλω να συμβάλω στο να επανέλθει η ομάδα στη θέση που της αξίζει, δηλαδή στην πρώτη, και να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται στην Ευρώπη, με απώτερο στόχο την πρόκριση στο φάιναλ φορ», τονίζει ο Ριβέρα.

Χοσέ σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Θρύλου, ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν και να κάνετε πάλι την ομάδα πρώτη ! Ο Ολυμπιακός ανήκει στην κορυφή!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σωστες και οι δηλωσεις του Ριβερα..

Παντως θελω να πω οτι τσατιστηκα τοσο πολυ σημερα που εβλεπα τον αγωνα του Γιορντανοφ με την Εθνικη του εναντιον της Βραζιλιας του Νταντε..
Ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να χανουμε τετοιο παιχτη μεσα απο τα χερια μας επειδη καθυστερουσαμε να του πουμε "Ναι, μενεις".Και ενω ο παιχτης ηθελε παρα πολυ να μεινει γιατι ειχε δεθει με την ομαδα.

Αν και τα εχω και λιγο μαζι του γιατι θα μπορουσε πολυ ανετα να περιμενει λιγο ακομα, αλλα φοβαμαι πως χανω το δασος οταν σκεφτομαι ετσι..

Ειναι τεραστια απωλεια για τον Ολυμπιακο που θελουμε να φτιαξουμε.

Βασίλης Στοάκης είπε...

η αλήθεια είναι οτι ο Γιορντάνοφ θα έκανε καλύτερες εμφανίσεις φετος με καλή υποδοχή αλλά δυστυχώς τον χάσαμε.. ΛΑΘΟΣ ηταν και η ευθύνη ανήκει στη διοίκηση...