Τετάρτη 25 Ιουνίου 2008

ΦΕΥΓΕΙ Ο ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΗΣ

Μετατέθηκε για την Πέμπτη (26/6) το προγραμματισμένο για σήμερα ΔΣ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και όλα δείχνουν πως ακολουθεί... κύμα εξελίξεων στο λιμάνι. Οι πληροφορίες λένε πως ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» Λεωνίδας Θεοδωρακάκης σχεδίαζε να προκηρύξει εκλογές για το ερχόμενο Σάββατο (28 Ιουνίου), ωστόσο, έπειτα από αντιδράσεις κορυφαίων στελεχών του συλλόγου και ειδικά του Σωκράτη Κόκκαλη, οι εκλογές μεταφέρονται για τις 16 Ιουλίου.

Ετσι, όπως όλα δείχνουν, ο Λεωνίδας Θεοδωρακάκης θα ολοκληρώσει τη θητεία του στον Ολυμπιακό.

«Φρένο» στα μεταγραφικά
Πλέον, αυτή η εξέλιξη είναι πολύ πιθανόν να παγώσει και τις μεταγραφικές κινήσεις των Πειραιωτών. Κι αυτό γιατί ο Θεοδωρακάκης ήλπιζε πως με μια δυνατή ομάδα θα κέρδιζε τις εκλογές, ωστόσο, μετά τα τελευταία γεγονότα εμφανίζεται πολύ απογοητευμένος. Στον «αέρα», λοιπόν, βρίσκεται το στήσιμο εν όψει της νέας σεζόν. Ο Αντερς Κρίστιανσον, που ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί, χτίζει την ομάδα και έχει ρίξει το βάρος στην απόκτηση διαγωνίου (βασικός υποψήφιος ο διεθνής από τη Βενεζουέλα Κάρλος Τεχέδα), καθώς οι υπόλοιπες θέσεις κλείνουν σιγά σιγά.

Σίγουρα ο Θεοδωρακακης έκανε λάθη ωστόσο ο κύριος Κόκκαλης ας δώσει και κάποια χρήματα στο βόλει είναι κρίμα να είμαστε τόσο πίσω από Π.Α.Ο και Ηρακλή! Υποψήφιος βασικός είναι ο Σάββας Θεοδωρίδης.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χλωμό το βλέπω αυτό που λες στο τέλος. Εδώ κοντεύει να κόψει τις μεταγραφές στο ποδόσφαιρο, θα ασχοληθεί με το βόλεϊ;

boki7 είπε...

akoustike gia ton petro kokkali proedro ston erasitexni...opote tha pame i gia ta kalitera i gia ta xeirotera...