Πέμπτη 12 Ιουνίου 2008

ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ ΚΟΥΡΝΕΤΑΣ ΚΑΙ ΤΣΕΡΓΑΣ


Για ακόμα μια χρονιά πασαδόροι στην ομάδα μας θα είναι οι Βασίλης Κουρνέτας και Σωτήρης Τσέργας καθώς συμφώνησαν να μείνουν στην ομάδα καθώς φέτος γίνεται σοβαρή δουλειά.

Επειτα από 12 χρόνια στην ίδια ομάδα κάθε αθλητής έχει δικαίωμα να έχει κουραστεί και κορεστεί στον ίδιο σύλλογο. Ομως, ο Βασίλης Κουρνέτας υπέγραψε χθες το νέο του συμβόλαιο σαν να μην πέρασε μια μέρα από την πρώτη φορά που ήρθε στον Ολυμπιακό το 1996. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το ότι πληροφορήθηκε το ενδιαφέρον του Σουηδού προπονητή Αντερς Κρίστιανσον που εισηγήθηκε την παραμονή του με κάθε τρόπο και αυτό είναι το κίνητρο του «φρεσκαρίσματός» του.

Μάλιστα, μετά τον Τζιμπάολο Μοντάλι (1996-98), ο Κρίστιανσον είναι ο πρώτος προπονητής που εκφράστηκε θετικά για τον Κουρνέτα στον Ολυμπιακό και αυτό έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφαση του 32χρονου πασαδόρου: «Επαιξε ρόλο στην απόφασή μου ότι ήμουν επιλογή του προπονητή. Επειτα από πολλά χρόνια την ομάδα του Ολυμπιακού την οργανώνει ένας προπονητής από την αρχή. Κάθε αθλητής χαίρεται να βλέπει ότι τον χρειάζονται. Δεν θα ήθελα να ήμουν προίκα και να με βρει ο νέος προπονητής. Είναι σημαντικό που με υπολογίζει στα πλάνα του» δήλωσε ο Κουρνέτας, ο οποίος τα τελευταία πέντε χρόνια που ο Ολυμπιακός έμεινε χωρίς τίτλους πέρασε δύσκολες στιγμές και μεγάλη αμφισβήτηση.

«Οταν για πέντε χρόνια δεν παίρνεις πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό δεν μπορείς να είσαι ευχαριστημένος ή να ζητάς πολλά. Εμεινα με μία μικρή αύξηση στο συμβόλαιό μου. Με τον πρόεδρο Λεωνίδα Θεοδωρακάκη δεν χρειάστηκε να πούμε πολλά. Ηθελα να υπογράψω μονοετές για να είμαι σε εγρήγορση και να έχω ένα επιπλέον κίνητρο να τα δώσω όλα» είπε ο Κουρνέτας, ο οποίος για ένα χρόνο θα εισπράξει περίπου 110.000 ευρώ και σήμερα φεύγει για ολιγοήμερες διακοπές στη Νάξο.

Ανανεώνει όπως όλα δείχνουν ο Δημήτρης Σουλτανόπουλος( Ακόμα μια πολύ καλή κίνηση)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

The owner of this blog has a strong personality because it reflects to the blog that he/she made.